NatS91
Fanka BB :)
Dostałam się do super lekarki co prawda prywatnie i ona poleciła mi Ovulomed Max, dwa miesiące już pije.A zazywasz coś na wyregulowanie okresu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dostałam się do super lekarki co prawda prywatnie i ona poleciła mi Ovulomed Max, dwa miesiące już pije.A zazywasz coś na wyregulowanie okresu?
O no to super. Czytałam o Tym. Ja zaczęłam od połowy miesiąca pić 2x1 clavelle ale jak skończę chce zacząć pić inofem 2x1 i do tego zażywam castagnusa od 2dc i mam zamiar zażywać go cała kurację 90dni.Dostałam się do super lekarki co prawda prywatnie i ona poleciła mi Ovulomed Max, dwa miesiące już pije.
Cześć dziewczyny przy końcu niedzieli, lo wczorajszym dole dziś trochę wyluzowanie pojechaliśmy na basen, a tam same Panie z brzuszki więc wcale się nie wyluzowałam mąż zdecydował że w sobotę jedziemy do kliniki do Katowic na konsultacje i na badania może oni coś pomogą bo ja czuje się jakbym już zwariowalaA jak tam u Was?
Hej. U mnie super weekend się zakończył pozytywnym testem owu. Także jestem pełna nadziei że może się udać w tym cyklu ale to się okaże za jakieś 14-15dni czy @ przyjdzie czy nie.Dzień dobry wszystkim
Witam się poniedziałkowo, jak u Was po weekendzie?
Ja muszę trochę ogarnąć bo po powrocie od teściowej trochę bałaganik![]()
Miłego dzionka laski
Trzymam kciukiHej. U mnie super weekend się zakończył pozytywnym testem owu. Także jestem pełna nadziei że może się udać w tym cyklu ale to się okaże za jakieś 14-15dni czy @ przyjdzie czy nie.
[emoji6]

Coś było z tą nocą. U mnie też pobudka 4. W tym cyklu miałam wszystkie pozytywne testy owu - były starania, mam nadzieję, że się uda... A jak nie to następny cykl nie będzie możliwości się starać.Trzymam kciuki
Ja również po ciężkiej gorącej nocy..niewyspana..od 5 na nogach. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia![]()
Trzymam kciuki najmocniej jak potrafięCoś było z tą nocą. U mnie też pobudka 4. W tym cyklu miałam wszystkie pozytywne testy owu - były starania, mam nadzieję, że się uda... A jak nie to następny cykl nie będzie możliwości się starać.