reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania 2019!

Aleleki.pl tez maja.
Bardzo Ci dziękuję za pomoc w znalezieniu :) zaraz zamawiam ;)
U mnie 1wsza ciaza była na pstrykniecie palcem..tzn nie była planowana Hihihi sądziłam że od tak nie da się zajść..A jednak ! Przyszedł czas na drugie dziecko, chęci ogromne A pół roku minęło i cisza ... może wpływ ma wiek, może stres dnia codziennego A może za bardzo się pragnie..nie wiem :/

reklama
Dzień dobry dzisiaj :) dziewczyny jak to jest z tym śluzem bo ja nie bardzo się skupiam na jego obserwacji.... Jak jest go dużo to przed owu czy w samym trakcie owu. A jak jest go dużo i się ciągnie ale jest żółty.... Czasami jak katar z nosa hehehe to co wtedy?

Bardzo Ci dziękuję za pomoc w znalezieniu :) zaraz zamawiam ;)
U mnie 1wsza ciaza była na pstrykniecie palcem..tzn nie była planowana Hihihi sądziłam że od tak nie da się zajść..A jednak ! Przyszedł czas na drugie dziecko, chęci ogromne A pół roku minęło i cisza ... może wpływ ma wiek, może stres dnia codziennego A może za bardzo się pragnie..nie wiem :/
Wiem doskonale o co chodzi... Ja jutro koncze 33... kiedys nie moglam zajsc przez 2 lata. Obecnie szczesliwa taka bylam bo udalo nam sie po 1 cyklu staran szok i radosc przeogromna. Niestety w 6tc koniec :( Ale mam nadzieje, ze jeszcze szczęśliwie wszystko sie zakończy...

Wiem doskonale o co chodzi... Ja jutro koncze 33... kiedys nie moglam zajsc przez 2 lata. Obecnie szczesliwa taka bylam bo udalo nam sie po 1 cyklu staran szok i radosc przeogromna. Niestety w 6tc koniec :( Ale mam nadzieje, ze jeszcze szczęśliwie wszystko sie zakończy...
Bardzo mi przykro... lekarze twierdzą że natura po prostu sama "selekcjonuje"...brzydko mówiąc.. A dla rodziców to trauma. Może na poprawę nastroju choć minimalna napisze że żona mojego brata ma już jedno dziecko, w wieku 34lat zaszła w drugą i również w 6tyg poronila... 3m-ce później zaszła w 3cia ciążę i już cieszy się zdrowym bobaskiem :)

To bardzo dobry znak. Z tego co udało mi się wywnioskować od innych dziewczyn [emoji847]

Niestety nic więcej Ci nie powiem ponieważ ja nie mierze temp. Trzymam kciuki !Cześć! Myślę że dobrze trafiłaś! Z nami na pewno będzie raźniej:) My tu głównie same staraczki bardzo starajace się natomiast myślę że znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania ;) ja niestety w najbliższym czasie nie testuje ponieważ moje starania na razie są wstrzymane przez źle wyniki.Kochana jestem ekspertem w swirowaniu... W każdym cyklu w którym się starałam wszystko wyliczone co do dnia. Później wszystkie książkowe objawy ciąży. Tylko ciazy brak. A właśnie w cyklu w którym odpuscilam, miałam za dużo na głowie nie zaglądałam w kalendarz w ogóle udało się... niestety zakończyło sie poronieniem. Ale jeśli wrócę do starań będę dbała o to żeby znów tak nie świrowac. Bardzo dużo siedzi w głowie. Naprawdę bardzo dużo
No niestety, szyjka opadła :( Mam co prawda tyłozgięcie, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.

A druga faza cyklu,po owulacji zawsze ma 14 dni czy w prawidłowych warunkach może się skracac?Jeśli tak to do ilu dni ?

Hej dziewczyny. Miałam iść na bete, a wyszło, że do 11 się nie wyrobiłam.
Czuje się dzisiaj kiepsko , pobolewa mnie brzuch, nie mam siły i ciągle śpię... Tem.37,5
Wiec dalej żyje w niepewności

reklama
Hej dziewczyny. Miałam iść na bete, a wyszło, że do 11 się nie wyrobiłam.
Czuje się dzisiaj kiepsko , pobolewa mnie brzuch, nie mam siły i ciągle śpię... Tem.37,5
Wiec dalej żyje w niepewności
[/QU
a nie ma możliwości pobrać choćby teraz ? u nas w Diagnostyka ,można o każdej porze , po co się stresować

Do góry