reklama

Starania 2019!

Hejo dziewczyny, dawno się nie odzywałam. Tamten cykl był tak zwariowany, że musiałam sobie chwilkę odpocząć. Dziś 16 dc, zobaczymy co ten cykl nam przyniesie... nadrobiłam wszystko i mam pytanko do was. Ponieważ przewina się wątek tsh i hasi. Czy któraś z was może się więcej w tej kwestii wypowiedzieć. Bo ja wyniki robiłam w tamtym roku i tylko wyszło mi antyTPO ponad normę. Teraz się tak zastanawiam czy nie iść zrobić Tsh bo coś wspominalyscie ze nawet jak jest w normie to dla kobiety w ciąży może być za wysokie , dobrze to zrozumiałam ?
Dla ciąży i starań najlepiej żeby tsh było poniżej 2 ,a jeśli antytpo wyszło za wysoko ,to koniecznie to skontroluj , moja koleżanka jest w ciąży tsh wyszło jej 1,6 fki w normie a anty maskara i okazało się że ma hasimoto

reklama
Hej dziewczyny. Od kwietnia z mężem staramy się o dzidziusia. 3dni temu zaczęłam plamic lekko w dniu spodziewanej miesiączki, dzisiaj już nie ma śladu. Brzuch lekko mnie boli, piersi nabrzmiałe ogólnie słabo się czuje i mam podwyższona temperaturę. Wczoraj robiłam Test, ale negatywny. Wizyta w piątek , myślicie , że to może być ciąża?
Pewnie że możliwe ,ale beta by dała pewność

Dla ciąży i starań najlepiej żeby tsh było poniżej 2 ,a jeśli antytpo wyszło za wysoko ,to koniecznie to skontroluj , moja koleżanka jest w ciąży tsh wyszło jej 1,6 fki w normie a anty maskara i okazało się że ma hasimoto
Ale przy hashimoto zawsze anty TPO i anty tg będzie podwyższone ewentualnie można obniżyć trochę jedzeniem bez glutenu. Ale nigdy się ich nie zbije do norm.

Poszłam dzisiaj zrobić tsh itd. Zobaczymy co tam wyjdzie ;) A teraz zaczynam odliczanie do @. Teoretycznie zostały równe 2 tyg. Mam nadzieje że się udało.... ehh było by pięknie bo partner ma urodziny 19 ;)

Poszłam dzisiaj zrobić tsh itd. Zobaczymy co tam wyjdzie ;) A teraz zaczynam odliczanie do @. Teoretycznie zostały równe 2 tyg. Mam nadzieje że się udało.... ehh było by pięknie bo partner ma urodziny 19 ;)
Super. U mnie jeśli owu faktycznie była to miesiączka powinna być między 14-16 lipca ale tak naprawdę nie mam pojęcia ile trwa moja faza lutealna czy 12 dni czy 14 no i owu nie miałam potwierdzonej bo nie miałam możliwości. Wiem że pik LH miałam w 24dc 30 czerwca następnego dnia już test nie wykrył piku także zostało czekać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry