reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Ok to zobaczymy jaka będzie temperatura jutro i w piątek.Widzisz, więc to mógł być moment owulacji, jeżeli jeszcze dwa dni Ci podskoczy, bardziej stawiałabym że miałaś właśnie owu.![]()
młoda1994
A czemu jak wprowadziłam w mój kalendarzyk i w ovuview test owu pozytywny 30 czerwca to pokazało mi owu właśnie 30czerwca A dzisiaj już mi pokazuje że szansa na ciążę jest średnia. Duża szansa na ciążę była do poniedziałku 1 lipca.
NatS91
Nienwiem czy dobrze jest się przytulać codziennie... wszędzie czytam że najlepiej jest co dwa dni.Wczoraj mieliśmy przerwę po 3 dniach pod rzad przytulania. Dzisiaj na wszelki wypadek jeszcze zadziałamy.
Bo skoro wprowadziła test owulacyjny, to apka do testu dostosowala owu.A czemu jak wprowadziłam w mój kalendarzyk i w ovuview test owu pozytywny 30 czerwca to pokazało mi owu właśnie 30czerwca A dzisiaj już mi pokazuje że szansa na ciążę jest średnia. Duża szansa na ciążę była do poniedziałku 1 lipca.
U mnie w tamtym miesiącu wyszło idealnie wtedy kiedy pokazał test wtedy też zaczęła wzrastać temp.
NatS91
Dziewczyny ja też z innej beczki czy któraś z Was nie miała uczucia ukluc w jajnikach? Obserwuje to już trzeci miesiąc, i są to takie ukucia jakby mi ktoś szpilek wbijal, nie może być związane z owu bo mam to np w czasie okresu A moje cykle są długie takie ponad 30 dni...
młoda1994
Myśmy mieli co dziennie ponieważ mój mąż ma słabą ruchliwość plemników. Bierze drugi miesiąc suplementy i 11.07 idziemy do kliniki.Nienwiem czy dobrze jest się przytulać codziennie... wszędzie czytam że najlepiej jest co dwa dni.
Bo skoro wprowadziła test owulacyjny, to apka do testu dostosowala owu.
U mnie w tamtym miesiącu wyszło idealnie wtedy kiedy pokazał test wtedy też zaczęła wzrastać temp.
A co do testów owu to 30 czerwca wyszedł mi pozytyw A 1 lipca zrobiłam z ciekawości test owu i już pokazał mi puste kółko więc pik LH miałam tylko tego 30 czerwca
NatS91
Super! Cieszę się bardzo, my zdecydowaliśmy że jeżeli do września nic nie Będzie idziemy się bez do kliniki, daje sobie jeszcze czas w wakacje bo wakacje może coś się wydarzy. Ale jutro mąż ma badania nasienia.Myśmy mieli co dziennie ponieważ mój mąż ma słabą ruchliwość plemników. Bierze drugi miesiąc suplementy i 11.07 idziemy do kliniki.
A co do testów owu to 30 czerwca wyszedł mi pozytyw A 1 lipca zrobiłam z ciekawości test owu i już pokazał mi puste kółko więc pik LH miałam tylko tego 30 czerwca
Kurczę to może po prostu temp fiksuje będzie dobrze musi być!
reklama
Fado123
Ja miałam ,ale w cyklu w którym okazało się że to ciąża , i zaczęło się tak tydzień przed @Dziewczyny ja też z innej beczki czy któraś z Was nie miała uczucia ukluc w jajnikach? Obserwuje to już trzeci miesiąc, i są to takie ukucia jakby mi ktoś szpilek wbijal, nie może być związane z owu bo mam to np w czasie okresu A moje cykle są długie takie ponad 30 dni...