Paulina_N
Fanka BB :)
Ja bym zrobiła inny test, żeby się upewnićHej wszystkim
Czy możecie mi powiedzieć czy to ten test może coś oznaczać czy po prostu sobie wmawiam ?
Z góry dziękuję za pomoc![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym zrobiła inny test, żeby się upewnićHej wszystkim
Czy możecie mi powiedzieć czy to ten test może coś oznaczać czy po prostu sobie wmawiam ?
Z góry dziękuję za pomoc![]()
ja dopiero zaczynam starania i trzymam kciuki za Ciebie kochana ! Nie poddawaj sięMoje starania trwają już rok , badania hormonalne mam zrobione które są przez trzech różnych lekarzy potwierdzone ,że są dobre ( dwoch endokrynologow i jednego ginekologa), teraz w październiku czeka mnie monitoring owulacji ,oby było dobrze trzymajcie kciuki![]()
Dziękuję bardzo , również trzymam kciuki za Ciebie ,za Wasja dopiero zaczynam starania i trzymam kciuki za Ciebie kochana ! Nie poddawaj się![]()
Witam was, co sądzicie o tym te
Ciężko powiedzieć , niby ta kreseczka chciała się pojawić ale jakby coś się zadziało /jakaś reakcja chemicznaWitam was, co sądzicie o tym teście?
Dzień miesiączki której jeszcze nie dostałam, a test wyrzuciłam do kosza po minucie jak już widziałam że nic się nie pojawiło ale zobaczyłam na test po godzinie jak chciałam wyrzucić śmieciCiężko powiedzieć , niby ta kreseczka chciała się pojawić ale jakby coś się zadziało /jakaś reakcja chemicznaa po jakim czasie odczytałas ten test ? I który to dzień cyklu ?
Zarobiłabym innej firmy lub betęWitam was, co sądzicie o tym teście?