M
malinka27
Gość
Ta druga kreska jest mniej widoczna , może jednak nie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ta druga kreska jest mniej widoczna , może jednak nie?
wy tlumacz mi jeszcze raz jak ty to zrbilas?? byl oralny to skąd wzielas sperme??ze tak brzydko sie wyraze.... z buzi czy jak? jak to zrobilas ze chlop nie zauwazyl????To chyba jestem w ciąży... jakoś to do mnie nie dociera... wiedziałam że mam dni płodne ale wątpiłam że tak się uda a jednak ... jestem szczęśliwa ale nie wiem jak powiedzieć to mężowi....dziewczyny chce mi się płakać( ale jestem głupia
![]()
Przestań się rozczulać nad tym... Ciesz się z fasoleczki, bo każda z nas wiele by dała żeby także zaciążyć. I to nie ważne w jaki sposób:-) Napisałaś wcześniej, że jesteś pewna że by się cieszył. Po prostu mu to powiedz...ale nie to jak do tego doszło. Moja koleżanka w pracy zaszła w ciąże mimo że używali gumki. to jest najprostsze wytłumaczenie.To chyba jestem w ciąży... jakoś to do mnie nie dociera... wiedziałam że mam dni płodne ale wątpiłam że tak się uda a jednak ... jestem szczęśliwa ale nie wiem jak powiedzieć to mężowi....dziewczyny chce mi się płakać( ale jestem głupia
![]()