Zajączek81
Fanka BB :)
To dobre jest pytaniewy tlumacz mi jeszcze raz jak ty to zrbilas?? byl oralny to skąd wzielas sperme??ze tak brzydko sie wyraze.... z buzi czy jak? jak to zrobilas ze chlop nie zauwazyl????

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dobre jest pytaniewy tlumacz mi jeszcze raz jak ty to zrbilas?? byl oralny to skąd wzielas sperme??ze tak brzydko sie wyraze.... z buzi czy jak? jak to zrobilas ze chlop nie zauwazyl????

wy tlumacz mi jeszcze raz jak ty to zrbilas?? byl oralny to skąd wzielas sperme??ze tak brzydko sie wyraze.... z buzi czy jak? jak to zrobilas ze chlop nie zauwazyl????
Nie żałuj.... TYLKO SIĘ CIESZ. Mąż też będzie szczęśliwy (może najpierw zaskoczony:-))do Zajączek81... na pewno powiem prawdę, nie chcę oszukiwać męża,że niby pękła gumka czy coś innego.... ale i tak czuję się z tym zle, nie wiem jak on zareaguje ...żałuję teraz![]()
eehe spoko, ja nie wiem jak mi sie znowu nie uda to chyba tez tak wyprubuje hahahahah ale bylby numer!!!Do marzenixx ...kochaliśmy się oralnie ,dokończyłam ręką , mąż miał wytrysk , miałam rękę w nasieniu , potem poleciałam do łazienki pod pozorem umycia, włożyłam to wszystko do pochwy głęboko.Przepraszam Cie za szczegóły ale nie wiedzialam jak to inaczej napisać...

Dobrze prosto napisane:-)
Już widzę jak Staraczki będą tak próbowały teraz:-):-):-)