reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

starania , dolki a co z partnerem?

reklama
malinko a okres Ci się spóźniał tydzień?jakieś objawy miałaś?po tygodniu od spodziewanej miesiączki blada kreseczka dopiero to może ja faktycznie grubo przesadziłam z tym testem w 24 dniu cyklu i może jeszcze jest u mnie szansa na fasolkę? jak myślicie dziewczyny?

wy tlumacz mi jeszcze raz jak ty to zrbilas?? byl oralny to skąd wzielas sperme??ze tak brzydko sie wyraze.... z buzi czy jak? jak to zrobilas ze chlop nie zauwazyl????

Do marzenixx ...kochaliśmy się oralnie ,dokończyłam ręką , mąż miał wytrysk , miałam rękę w nasieniu , potem poleciałam do łazienki pod pozorem umycia, włożyłam to wszystko do pochwy głęboko.Przepraszam Cie za szczegóły ale nie wiedzialam jak to inaczej napisać...

do Zajączek81... na pewno powiem prawdę, nie chcę oszukiwać męża,że niby pękła gumka czy coś innego.... ale i tak czuję się z tym zle, nie wiem jak on zareaguje ...żałuję teraz :(

do Zajączek81... na pewno powiem prawdę, nie chcę oszukiwać męża,że niby pękła gumka czy coś innego.... ale i tak czuję się z tym zle, nie wiem jak on zareaguje ...żałuję teraz :(
Nie żałuj.... TYLKO SIĘ CIESZ. Mąż też będzie szczęśliwy (może najpierw zaskoczony:-))
Jeśli o mnie chodzi - ja bym nie mówiła. ale to twoja sprawa:)

Do marzenixx ...kochaliśmy się oralnie ,dokończyłam ręką , mąż miał wytrysk , miałam rękę w nasieniu , potem poleciałam do łazienki pod pozorem umycia, włożyłam to wszystko do pochwy głęboko.Przepraszam Cie za szczegóły ale nie wiedzialam jak to inaczej napisać...
eehe spoko, ja nie wiem jak mi sie znowu nie uda to chyba tez tak wyprubuje hahahahah ale bylby numer!!!:-D

a swoja droga to ja tez bym nie mowila, mąż moze sie poczuc ze go oszukalas i ze jestes zdolna do nie wiadomo czego skoro tak robisz.... czasami pewne rzeczy warto przemilczec...

reklama
Do góry