ptasiorek
mama Milenki 06.11.2007
ale jestem głupia![]()

to chyba jedyno prawdziwe zdanie, które tu napisałaś....Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jestem głupia![]()

to chyba jedyno prawdziwe zdanie, które tu napisałaś....To chyba jestem w ciąży... jakoś to do mnie nie dociera... wiedziałam że mam dni płodne ale wątpiłam że tak się uda a jednak ... jestem szczęśliwa ale nie wiem jak powiedzieć to mężowi....dziewczyny chce mi się płakać( ale jestem głupia
![]()
Jestem w szoku , macie racje mąż może mnie podejrzewać że zrobiłam to na boku,powiem mu prawdę , mam nadzieję że uwierzy , co ja narobiłam![]()

sorry ! ale nie bardzo mi się chce w to wszystko wierzyć... mało prawdopodone - ślina zabija plemniki!Do ptasiorek.... nie obrażaj innych dobrze! I przeczytaj wątek dokładnie bo nie plułam na odległość jak to napisałaś...zrobiło mi się przykro jak przeczytałam Twoje posty.
sorry ! ale nie bardzo mi się chce w to wszystko wierzyć... mało prawdopodone - ślina zabija plemniki!

Kurde miałam rękę upaprana w spermie i włożyłam do pochwy głęboko , trzy razy w czasie kiedy miałam dni płodne....