reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

starania , dolki a co z partnerem?

reklama
Do ptasiorek.... nie obrażaj innych dobrze! I przeczytaj wątek dokładnie bo nie plułam na odległość jak to napisałaś...zrobiło mi się przykro jak przeczytałam Twoje posty.

To chyba jestem w ciąży... jakoś to do mnie nie dociera... wiedziałam że mam dni płodne ale wątpiłam że tak się uda a jednak ... jestem szczęśliwa ale nie wiem jak powiedzieć to mężowi....dziewczyny chce mi się płakać :(( ale jestem głupia :(

Jestem w szoku , macie racje mąż może mnie podejrzewać że zrobiłam to na boku,powiem mu prawdę , mam nadzieję że uwierzy , co ja narobiłam :(

Wstaw zdj. testu.

A tak w ogóle jak przejdziesz przeprawę z M to daj znać z kąd jesteś.
Może dasz nauki na temat tego jak to zrobić szybko i skutecznie, żeby nie czekać kolejnego roku bezskutecznie:-D

Nie ma sie co kobitki podniecac

Niech se malinka fasolkuje....a jak to robi, o ile wogole cos robi to niech juz pozostanie jej slodka tajemnica.

Malinka

A Ty zanim cos napiszesz, to sie zastanow nieco, pobiegaj dookola budynku, zeby miec trzezwy umysl, i wtedy pisz.

sorry ! ale nie bardzo mi się chce w to wszystko wierzyć... mało prawdopodone - ślina zabija plemniki!

Sorry a czy ja napisałam że naplułam sobie do pochwy? przeczytaj co napisałam wcześniej!!! Sama w to wszystko nie mogę uwierzyć, nie mam pewności że jestem w ciąży bo jak napisałam druga kreska wyszła bardzo niewidoczna. Pójdę w tym tygodniu zrobić badanie z krwi i Was poinformuje.

Lolitka ma racje :-D

Sorka ale dla mnie to troche historia z Bravo Girl...
"Czesc mam 14 lat i 2dni temu uprawialismy z chlopakiem petting. Jego nasienie dotknelo mojego podbrzusza.. Teraz mam dziwne objawy. Boli mnie reka, noga i glowa. Moj brzuch jest duzy i okragly (raczej nie dlatego, ze wlasnie zjadlam pizze, bo narmalnie wtedy chce mi sie kupe- a tym razem MAM MDLOSCI!!!). Zaobserwowalam rowniez zmiany nastroju, na przyklad nie placze juz jak ogladam Highschool Musical ani Hannah Montana. Myslicie, ze moge byc w ciazy
?
P.S. Dodam tylko, ze moj chlopak mowi, ze wygladam jakbym byla w ciazy. "

Zanim kolejna osoba napisze posta w celu wyśmiania mnie , to jeszcze raz powtarzam że nie jestem głupią małolata która siedzi w necie i trolluje...Jak widać zawsze muszą znaleźć się osoby które wyśmiewają i obrażają innych. Weszłam na to forum bo mnie samej wydało się to wątpliwe i dlatego do Was napisałam.

Kurde miałam rękę upaprana w spermie i włożyłam do pochwy głęboko , trzy razy w czasie kiedy miałam dni płodne...sorry ale już nie wytrzymałam czytając że pisze historie jak z Bravo Girl.

reklama
Do góry