reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

starania , dolki a co z partnerem?

reklama
Zanim kolejna osoba napisze posta w celu wyśmiania mnie , to jeszcze raz powtarzam że nie jestem głupią małolata która siedzi w necie i trolluje...Jak widać zawsze muszą znaleźć się osoby które wyśmiewają i obrażają innych. Weszłam na to forum bo mnie samej wydało się to wątpliwe i dlatego do Was napisałam.

Sorka ale skoro zdecydowalas sie zalozyc watek, to chyba liczylas sie z tym, ze komentarze moga byc bardzo rozne. Forum jest po to, zeby wyrazac swoje opinie. Jezeli uwazam cos za totalnie zmyslone, to chyba mam prawo o tym napisac.
"Pisac kazdy moze, troche lepiej lub troche gorzej..:-p"

Nikogo nie obrazam. Nie uzylam zadnego epitetu... Ta historia wg mnie jest wyssana z palca, a napisalas to po to by wzbudzic sensacje....

Pozdro

Cichutko już, spokój!
Cisza na okręcie!!!!!!
Dlaczego kobiety muszą się kłócić?!
Za dużo stresu, Wrzućcie na luz!!!!!!!!

He,he,he,he,he...... Po tych wszystkich komentarzach tylko to mi przychodzi do głowy. No,ale jeżeli rzeczywiście jest ta ciąża to gratuluję i PROSIMY O ZDJĘCIE TESTU!!! Ja wprawdzie nie wiem jak wstawić zdjęcie,ale dziewczyny na pewno chętnie Ci pomogą.

najlepiej już nie dochodzić jak do tego doszło, bo przecież równie dobrze mogła to być pęknięta gumka przecież uprawiali seks z takim zabezpieczeniem :)))

Sorka ale skoro zdecydowalas sie zalozyc watek, to chyba liczylas sie z tym, ze komentarze moga byc bardzo rozne. Forum jest po to, zeby wyrazac swoje opinie. Jezeli uwazam cos za totalnie zmyslone, to chyba mam prawo o tym napisac.
"Pisac kazdy moze, troche lepiej lub troche gorzej..:-p"

Nikogo nie obrazam. Nie uzylam zadnego epitetu... Ta historia wg mnie jest wyssana z palca, a napisalas to po to by wzbudzic sensacje....

Pozdro

W porządku masz prawo tak pisać. Zdaję sobie sprawę że to mało prawdopodobne żebym zaszła w ten sposób w ciąże, nie chce mi się w to wierzyć.Wszystko co napisałam jest prawdziwe dlatego tak mnie to zabolało kiedy Ty i dwie pozostałe dziewczyny zaczęły mnie wyśmiewać.

reklama
Do góry