M
malinka27
Gość
...po łokieć?![]()
nie jeszcze głębiej wiesz... daj spokój.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...po łokieć?![]()
Zanim kolejna osoba napisze posta w celu wyśmiania mnie , to jeszcze raz powtarzam że nie jestem głupią małolata która siedzi w necie i trolluje...Jak widać zawsze muszą znaleźć się osoby które wyśmiewają i obrażają innych. Weszłam na to forum bo mnie samej wydało się to wątpliwe i dlatego do Was napisałam.
" Cichutko już, spokój!
Cisza na okręcie!!!!!!
Dlaczego kobiety muszą się kłócić?!
Za dużo stresu, Wrzućcie na luz!!!!!!!!
Poza tym, patrze na ta sprawe z przymruzenieniem oka. Nawet mnie to troszke bawi
Kochana, ja sie nie kloce. Wymieniamy pogladyPoza tym, patrze na ta sprawe z przymruzenieniem oka. Nawet mnie to troszke bawi
![]()

Sorka ale skoro zdecydowalas sie zalozyc watek, to chyba liczylas sie z tym, ze komentarze moga byc bardzo rozne. Forum jest po to, zeby wyrazac swoje opinie. Jezeli uwazam cos za totalnie zmyslone, to chyba mam prawo o tym napisac. "Pisac kazdy moze, troche lepiej lub troche gorzej.."
Nikogo nie obrazam. Nie uzylam zadnego epitetu... Ta historia wg mnie jest wyssana z palca, a napisalas to po to by wzbudzic sensacje....
Pozdro