Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nunia a mogę zapytać ile masz lat ?Wszystko będzie dobrze. W życiu tak jest, żejak się czegoś bsrdzo chce to nie tak łatwo. Psychika blokuje.
Wydaje mi się , że okej ale nie jestem ekspertem. Ale z tego co widzę nie można zwlekać decyzji o dziecku.Czy AMH 1,7 w wieku 35 lat jest prawidłowe?
No ja już 40+. Po odebraniu swojego wyniku pomyślałam, ze jak się uda to będzie cud i trochę chyba odpuściłam.Nunia a mogę zapytać ile masz lat ?jakie suplementy brałaś ?
psychika niestety robi swoje, po odebraniu wyników już czarne scenariusze![]()
Ja mam 33 l i amh 0.981 i powiem wam że jak się o tym dowiedziałam to się zalamalam. Byłam w klinice. Powiedzieli że szkoda czasu i czas przystąpić do in vitro.W przypadku amh liczy najbardziej się jakość komórek![]()
Też miałam takie przy 33 l (bo ten sam rocznik, zgaduję po nicku). Ale nie zgodzę się z tym, że tylko in vitro, chyba że są poronienia w wywiadzie. Bo to świadczy już o gorszej jakości komórek. Ja po 2 klinikach, 3 poronieniach zaszłam w 5ta naturalną ciążę. Ale i ja i mąż wyluzowaliśmy + suplementy/zioła. No i najważniejsze - trafiło się dobre rozdanie czytaj ten zarodek. Nam dr powiedział tak : in vitro jeśli nie chcemy czekać i ronić więcej. Jeśli nie, to po prostu musimy czekać aż będzie mocny zarodek a to może trwać, no i po drodze może być więcej strat.Ja mam 33 l i amh 0.981 i powiem wam że jak się o tym dowiedziałam to się zalamalam. Byłam w klinice. Powiedzieli że szkoda czasu i czas przystąpić do in vitro.
Właśnie u niego jest super. U mnie nie było poronien, staramy się od 6 mscy. Ale nie dawało mi to spokoju czemu nic i zrobiliśmy sobie badania i to amh kiepskie. Mi od razu powiedzial lekarz in vitro szkoda czasu czekacTeż miałam takie przy 33 l (bo ten sam rocznik, zgaduję po nicku). Ale nie zgodzę się z tym, że tylko in vitro, chyba że są poronienia w wywiadzie. Bo to świadczy już o gorszej jakości komórek. Ja po 2 klinikach, 3 poronieniach zaszłam w 5ta naturalną ciążę. Ale i ja i mąż wyluzowaliśmy + suplementy/zioła. No i najważniejsze - trafiło się dobre rozdanie czytaj ten zarodek. Nam dr powiedział tak : in vitro jeśli nie chcemy czekać i ronić więcej. Jeśli nie, to po prostu musimy czekać aż będzie mocny zarodek a to może trwać, no i po drodze może być więcej strat.
Chyba że u męża jest też kiepsko?
Właśnie u niego jest super. U mnie nie było poronien, staramy się od 6 mscy. Ale nie dawało mi to spokoju czemu nic i zrobiliśmy sobie badania i to amh kiepskie. Mi od razu powiedzial lekarz in vitro szkoda czasu czekac
HejOsobiście uważam, zaznaczam że nie jestem lekarzem, że starania 6mcy to nie jest długo. Czasem mam odczucie, że niestety medycy też patrzą ns kasę i proponują od razu in vitro. Warto najpierw inne metody np monitoring cyklu .