• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja tez odkladam ksiazeczki i spadam spac.Dobranoc Kobietki dobranoc_04.gif

Załączniki

• dobranoc_04.gif
    dobranoc_04.gif
    9,4 KB · Wyświetleń: 87
Dzień dobry wtorkowo! Witam się i życzę miłego dnia :happy2:

Powiem Wam, że dziwnie się czuję. Wczoraj przed snem Mój powiedział mi, że za 4 dni mam dostać @ - a ja nie czekam! Nie wypatruję objawów, nie myślę o tym, nie liczę dni... czuje się z tym bardzo dziwnie bo przywykłam już to tej "nerwówki" i oczekiwania na II kreski :tak: Nawet to polubiłam hehe. Pusto jakoś bez staranek...

Ale za to Mój facet mnie zaskoczył, wczoraj przed snem zaczął mnie wypytywać o wiele rzeczy związanych z menstruacją, owulacją, okresem płodnym, jajeczkami, testami... zwykle polegał na mojej wiedzy, bo w końcu to moja "specjalność" z pierwszego roku studiów a teraz sam, nie mówiąc mi, sięgnął po wiedzę. Nie sądziłam, ze kiedyś usłyszę od swojego faceta "kochanie, niedawno miałaś owulację więc jeszcze 4 dni i dostaniesz okres" :-D:-D

No i kupiłam zioła o. Sroki, od nowego cyklu zaczynam pić :tak:

Co u Was słychać kochane, jak mija tydzień? ;-);-)

Na allegro :) Kupiłam 200 gram - nie wiem czy to dużo czy mało, bo strzelałam. Facet już wczoraj wysłał, tego samego dnia co kupiłam, bardzo szybko. Dziś skoczę do sklepu kupić pojemnik szklany do przechowywania ich, bo w worku zmarnieją. No i jeszcze parę dni i zacznie się picie... :tak:

Tak, kupiłam gotową. Zobaczę ile to warte :) Z jednej strony wierzę trochę w "babcine" sposoby i medycynę naturalną a z drugiej nie oczekuje cudów nie wiadomo jakich. Ale skoro picie ziółek nie zaszkodzi to czemu by nie sprawdzić czy pomoże :-D opinie na necie są różne...

dzień dobry

Witaj Inis - widzisz mężczyźni potrafią zaskakiwać :)

Lisica- i jak sytuacja u Ciebie?test wykonany ??na owulkę ?

Ja już w pracy od godz:) dzisiaj lepsze samopoczucie:)

Mam misję na dzisiaj- poszukać fotografa na komunie starszego z dzieci:) ojjj uwielbiam takie zajęcie:):-):-)

miłego dnia:))))

reklama
Się zaparła - ale widzę że po wykresie coś tam może się jutro pojawić:-)
A u was też taki lód na drogach? Jak wrócę w nie połamana do domu z pracy te będzie dobrze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry