• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No zobaczymy... Oby się pojawiła, chociaż już na przytulanki raczej nie będzie możliwości.
U mnie w ogóle nie jest ślisko - każdy straszy i straszy, śniegu nie widziałam już ponad miesiąc. Temp. plusowe cały czas, ciekawe czy wreszcie do mnie ta zima przyjdzie :-p

reklama
A tak wiele km nas nie dzieli a taka różnica u nas też śniegu nie ma ale wczoraj cały dzień padało a dzisiaj wszystko zamarzło mogłam wziąśc do pracy łyżwy i spokojnie bym do domu się dostała:-)

Monarti to uwazaj tam, zebyc po drodze orla nie wywinela:tak:

Dziewczyny mam nadzieje, ze wam ziolka pomoga:) a moze w ogole nie bedziecie musialy zaczynac ich sfosowac?:D trzymam kciuki, zeby jednak te cykle skonczyly sie II :tak:

Inis super, ze Twoj sie tak zaangazowal, dobrze miec wspierajacego partnera:) troche luzo dobrze wam zrobi:tam:

Lisica kciuki za owu:)

Monarti u nas też lało i wczoraj, i w nocy, ale na szczęście plusowe temperaturki są i nic nie przymarzlo. Nie wiem jak dojechalabym do pracy :-p

Bubbles zdaj relację później jak zareagowali ;)

reklama
good-morning-050.gifCzesc Dziewczyny ja w koncu w domku i teraz do marca spokoj.Wczoraj caly dzien latania i dzis rano ale na szczescie wszystko zalatwione.Stesknilam sie za Wami strasznie:tak:

Załączniki

• good-morning-050.gif
    good-morning-050.gif
    98,7 KB · Wyświetleń: 79

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry