• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kurczę ja już cały weekend się kuruję i nie mogę się wyleczyć. Dzisiaj byłam w pracy, jeszcze zaspałam:-( i katar kaszel.. nic nie przechodzi.
Leżę pod kocykiem póki co;-) i myślę, czy też nie kupić tych testów owulacyjnych. Nie wiem tylko czy chcę aż tak się nastawiać..
Od którego dnia robicie te testy owu? ja mam cykle ok 30 dniowe .. trochę muszę teraz czekać.. do 18 lutego;-)

Hej.
Potrzebuję porady - czy przeziębienie męża i branie przez niego lekarstw typu Vick do picia może jakoś wpłynąć na plemniczki? Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi :-/ może wy coś wiecie?

Kurczę Vick to paracetamol myślę, że nie groźny. Ja też właśnie się nim kuruję;-)

Monarti a ile kupić teścików na początek? jakiś zestaw kupowałaś na all ?? czy w rossmanie ??

Kasia 82J :)ja kupowałam na allegro :) już kiedyś podawałam link :) kupiłam zestawik 25 testów ovu i 5 ciążowych za 24 zł :) wydaje mi się ze cena w miarę przystępna i wystarczy na dłużej, mi trochę poszło bo mam cykle jeszcze nie regularne :/

Lisica- podejrzewam , że tego typu leki nie mają wpływu sama lecę dzisiaj na Theraflu

Własnie doczytałam, że aspirynka nie jest polecana, wiec sobie daruje,

Ostatnia edycja:
Wyniki odebrane, moja beta wynosi 261,7 mIU/ml, więc roooośnie:-D

Jutro idę się umówić do ginka, chcę iść na wizytę 31.01 może już będzie widać serducho, tak bym chciała:))

Lisica myślę, że nie powinno mu to zaszkodzić, więc działajcie jak będziecie mieli siłę:tak:

reklama
Mój idzie jutro do lekarza rodzinnego dowiedzieć się co z tymi tabletkami. Mi zaczęły się właśnie dni płodne. Rzadko mam taki śluz. Tak się cieszyłam. Oby te tabletki były dozwolone... Zaniedbałam trochę mierzenie temperatury rano (2 dni bardzo krótko spałam :-(). Od jutra się poprawię. Jestem strasznie zmęczona. dobranoc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry