• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
nie patrz na igłe- pomyśl, o czymś miłym, mi ostatnio kuła 2 rece- bo mam żyły pochowane ciężko wyczuć :/ i zawsze się pielęgniarki i denerwują, do zabiegu łyżeczkowania 5 sióstr przychodziło, aby krew pobrać - a późnej chodzę cała w siniakach :/

nie martw się , a na pocieszenie napiszę, że czeka Cię co miesiąc wizyta w laboratorium :) i przyjemne badanie glukozy :) :-):-):-)

Monarti nigdy nie patrzę na igłę:no: Ja w sobotę w trakcie i po samym pobieraniu się czułam ok, dopiero jak wyszłam z gabinetu i na chwilę usiadłam w poczekalni to mnie zmogło.. Może to przez to, że taka zestresowana ostatnio chodziłam, mam nadzieję, że dzisiaj już będzie lepiej, bo jestem spokojniejsza:))

EDIT: Dobra ja zmykam, odezwę się po:)

Ostatnia edycja:
Bellaa- wiem kochana wpisałam Cię na liście na razie na listę mam Aniołków ,a jak zaczniecie staranka to podaj termin to przepiszę ;)

Kochane to przepisuję nadzieję do poczekalni i resztę też bo nie dostałam info na pw tylko Monarti napisała o poprawę terminu co zaraz uczynię ;)

Uff.. dziewczyny wróciłam:-) Jestem z siebie dumna, bo obyło się bez komplikacji, może to szwagier tak na mnie działa, wiedziałam, że muszę przy nim spiąć poślady i dać radę:D Poprosiłam o kłucie na drugiej ręce, bo na tamtej mi siniak wyszedł;/ Mam nadzieję, że teraz nie wyjdzie, bo będę jak jakaś ćpunka wyglądać z takimi rękami:szok: Wyniki po 16, ale odbierzemy jak mój z pracy wróci po 18:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry