• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny....a z soboty na niedziele miałam taki sen.......ze az strach...........

snil mi się porod...caly od samego początku do końca.....a zamiast dziecka...to ze pande urodziłam...i wszędzie eukaliptusow szukaliśmy żeby miała co jesc......no SZOK................

reklama
A i mnie torcik, (ja to tak nazywam)
Naleśniki, przekładane, szpinakiem, serem, i piersią z kurczaka pokrojoną w kosteczki, (z przyprawami na patelnie, kosteczki usmażyć), no i na koniec sos czosnkowy. Pychaaa. :) juz mi ślina cieknie. Hehe

Anastazi sen niezwykły!
Mi w tej ciazy tez ciagle cos sie śni.. Aż czasem to tak na jawie, jak kobietki pisały.

Domka- może zrobię wkrótce:) Co do snów śniło mi się dzisiaj , ze musieliśmy wziąć surogatkę- bo ja mężowi dziecka nie mogłam dać- normalny schiz ale byłam wściekła :/

Ostatnia edycja:
Ja wam opowiem mój sem. Snilo mi sie ze miałam wypadek i zlamane biodro,budze sie ok północy i nie moge sie ruszyc,mysle ze to nie sen,naprawde jakas sparalizowana jestem. Budze M zeby zapalil swiatło,patrzymy a to Aga przyszłam i sie na mnie połozyła i tak spała na mnie;-)

reklama
Anastazi ale miałaś sen, no aż się uśmiałam, podobno w ciąży dziwne sny się miewa.
A ja nie wiem co na obiad, nie mogę się skupic. Właśnie kurier przywiózł drukarkę, ale nie ma języka polskiego na instrukcji, nie wiem jak to zainstaluje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry