• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anastazi my mielismy od lutego zaczac regularnie chodzic na basen, bo moj mial wziac karnety z pracy, ale powiedzial, ze przez moja ciaze z basenu nici, bo on mi nie pozwoli chodzic, zebym jakiejs infekcji nie zlapala grrr:/ a tez bym sobie poszla sie popluskac:D noo to powodzenia na kursie:) jak bedziesz miala jakies ciekawe slowka to mozesz sie tu z nami podzielic, tez sie doksztalcimy, a co:D

tylko na chwilkę was zostawić a wy już tyle się naprodukujecie:)

Ameliee- moja też tak mówiła- ale jej powiedziałam , że i tak zrobimy jak uważamy- zresztą nic jej do tego- mój tato nas popiera- wie, że do dopełnienia tego małżeństwa brakuje wspólnego dziecka! i Tego się trzymamy:):-):-)

Domka- działaj- nie ma zasady- ja 3 lata temu zaszłam po codziennych działaniach:)
Witaj Blueberrry :) - wysyłaj fluidki chętnie przygarnę parę :)

Anastazi- miłej nauki :) pochłaniaj wiedzę :)

BubblesGirl- wypędzaj te wredne @ od nas:) będziemy bardzo wdzięczne:)

Jej 1 dzien feri a moje dziecko nie wie co ze soba zrobic;-/ wczoraj dostałą plasteline. Bede w miescie to jej kupie podobrazie takie widziałam z wzorem i farbami. I nieweim czym ja zajac......moze jeszce farby do szkła jej kupie....

My w sobote mielismy gosci( mojego kuzyn z zona), no i im powiedzielismy, a ta jego zona jest w ciazy i ja w swieta jej brzuch wymacalam i sie smiejemy, ze mnie zarazila, wiec teraz mam nadzieje, ze ja was tak pozarazam:D

Amaliee kochana tulę. Twoja mama miała już czas na wychowanie. Niech się cieszy, że dajesz/dajecie sobie radę i da Wam już spokój. Zapytaj się jej kiedyś jak ona reagowała na teksty Babć-dobra rada, i czy też tak suszyli jej głowę? Nie dziwię Ci się, że poczułaś sie jak siostra, starsza siostra na dywaniku. Wytyczne to Ty możesz mowić dziadkom, a oni od czasu do czasu mogą polecić dobrą radę, ale wcale nie musimy jej wplatac w życie.
Mama powinna zbastować, bo takim czymś bedzie Cie zniechęcać do niej samej. Skoro Adam, jest czysto ubrany, najedzony, i czuje miłość rodziców i bliskich to znaczy ze jest szczęśliwy. A czy mamie ktos pod kołdrę "zaglądał", że teraz ona decyduje o Waszych planach o drugim dziecku? Proponowałabym tu rozmowę, w cztery oczy z mamą, co Ci nie odpowiada, i jak sie czujesz w takich momentach..
A co do przytycia, to ja jak lekki brzuch dostałam, bo lekko tez mi sie przytyło kiedyś to "miła koleżanka" plotkę rozniosła, że to mój piąty miesiąc, a mój mąż teraz musi się ze mną urzerać. Na ludzi nie ma sposobu, wredotctwo zawsze będzie panować. :/
Kochana, jeszcze raz tulę!

Anastazi
Witaj, no to powodzenia na nauce!
Ja naszczęście ten język juz opanowałam dawno, wiec kamień z serca. :) no i miłego relaksu na basenie. :) a jak sie czujesz? Jak brzuszek? Malenstwo?

Ada
A moze wybierzecie sie do lekarza, co sie zapytacie o inne tabletki, taki które są skuteczne, a nie zagrażają, plemnikom.. I powiedźcie że planujecie powiększenie rodziny, a boicie sie o te tabletki, jak to moze skutkować.

Ostatnia edycja:
ja tam jestem zdania ze dla mnie i dla dzidzi będzie o wiele lepiej jak będę chodzic na basen niż jak bym nie chodzila..pozatym będę zrelaksowana i się czyms wkoncu zajme. a trochę cwiczen mi nie zaszkodzi a pomoze:):):):):).....a co do infekcji....no to tez nie jest tak ze zaraz ja lapie...często chodziłam przed ciaza na basen i nigdy jeszcze mi się nie zdarzylo zebym cos przyciagnela z basenu....dlatego jestem o siebie spokojna...:):):):):)

co do kursu ...to z pewnoscia napisze wam jak było:)no i podzielę cie ciekawymi..albo smiesznymi slowkami:))::):)

hmmm...nie wiem co na obiad zrobić...jakos na nic nie mam ochoty....ostatnio zrobiłam schabowe to ich nawet nie tknelam....wogole jakos jesc mi się nie chce...jak wypije rano herbate to się czuje tak najedzona jakbym porządne sniadanie zjadla....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry