• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ok. Bedziem sie tulic. Zrobiłam z córą dzwonki ze smalcu i zboza dla sikorek,ja dzis patrze przez okno a kot siedzi na drzewie i zre. Kamieniami zaczelam w niego rzucac;-)

reklama
Monarti u nas tez ferie i snieg nawet jest. Ale bardzo zimno,Agi na dwó nie puszcze,wiater wieje. A szybe w oknie mam zamarznieta ze nic nie widac. Au mój brzuch;-/musze M jeszcze dzis przycisnc;-)

Monarti no właśnie Ty nie odliczaj do @, bo jej nie bedzie, tak tą małpę wystraszymy, że będzie sie bała przyjść. :) trzymam i zaciskam kciuki!!
A co do przytulanek codziennych, na to tez chyba nie ma reguły. Jedni zaskakują gdy są codziennie, drudzy gdy są co dwa dni. :)

Domka trzymam mocno kciukasy, za owulkę!! Niech ta pani przychodzi, i niech bedzie przygotowana, na strzał w tym miesiącu. :) :*

Inis rozwalisz to wszystko na łopatki zobaczysz. Będziesz jak Xena, wojownicza księżniczka (czy jakoś tak, nie pamietam:)) i wszystkie pytania poprostu padną, szybciej niż odpowiesz. :) :*

Ada nie pomogę, mój maż nie ma, ale wiem ze teść ma i musi cały czas brać tabletki na nadciśnienie, bo lekarz powiedział, ze jak sie je juz ma to do końca tabletki. A czemu Ty pytasz kochana?

Jak się czujecie kochane?
Co tam u Tych kobietek nie odzywających się?
Tynka jak teścior?
Anastazi, Anulka, Katka?
Jak czują się Kobietka i Ritta?
BubblesGirl jak parcie na żarcie?

Ściskam mocno wszystkie!!
Fluidki fluidki.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.. Łapcie kochaniutkie!! :);)

Blueberrry dalej mam tak, ze jak cos zjem to mnie wypycha i strasznie dlugo trzyma, wczoraj u tesciow zjadlam troche rosolu to w domu jeszcze ze 3 godziny sie meczylam:szok: za to dzisiaj jak sie obudzilam to myslalam, ze zemdleje z glodu tak mi w brzuszku burczalo, szaleje ten moj organizm:P

Fajnie jest tak ptaszki karmić, ja co zimę, kupuję takie kulki z ziarenkami, i z bratem zawieszamy na drzwach w lasie. :) on ma radochę, plus wie że robimy cos pożytecznego. :)

BubblesGirl no brzuszki to warjują. Naszczęście mdlosci jeszcze Cię nie dopadły. :) i wiem co to zjesc trochę, a na nastepny dzien jak by sie miało umrzeć z głodu. :) ja zaraz wstanie i zrobie sobie kanapki bo cos mnie juz zasada powoli. ;D

reklama
dzień dobryyyyy:):):):):):)

jak samopoczucie?????:):):):)ja dzisiaj ide na 17 na kurs norweskiego:) oprócz tego chyba pojde na basen bo już tylek ze tak powiem od siedzenia w domu mnie boli hahah:):):):)nudzi mi się już w domu....musze cos ze sobą zrobić.....:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry