• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Domka uważaj z tą kuchenką.. ehh jak to się stało..?
Ja też uwielbiam czytać, część książek wypożyczam, część kupuję;-)

Dzisiaj urodzinki męża także torcik był:tak::tak:

Czy u Was też jest tak mroźno?? Byłam z córką na sankach ok. 17 i wymarzłam nieźle..;-)

reklama
brrr.... ja też nie lubię dentysty, ale mam takiego śmiesznego że jak wchodze to mi się pyta jaki dzisiaj smak galaretki:) bo on wie ze jak widze igłe od znieczulenia to palpitacji dostaje, tak wiec najpierw mi zamraża jak dzieciom smakową galaretką:):):) hehehe

Mój mąz najprawdopodobniej zaraz sprzeda naszego mercedesika...:( trzymajcie kciuki żeby mu się nie udało.... bo ja nie chce go sprzedawać, mamy pozyczać narazie od tesciowej toyote sek w tym że mi nie chcą jej pozyczać...:/ jezdze 1000 razy lepiej niż tesciowa i co z tego mam?? bede jezdzic tramwajami:/

mi zawsze mówili , żeby auta nie pożyczać :) wiadomo Karla, ze lepiej swoje mieć :) my swoje mamy zamiar sprzedać na wiosnę i kupić coś nowego :)

czeka nas jeszcze komunia w maju, ja z mężem i cała rodzina mojego męża byłej żony :D super :D już się stresuję :no:

mój syn wymyślił sobie pizze z serem i szynką i ketchupem- jakoś nie wierzę , że to zje

Ostatnia edycja:
O temat dentystów , ja od małego się bałam i jak kiedyś dentysta mi w szkole borował ,a raczej chciał borować to nie dałam tak się darłam ze strachu , potem do 16 roku życia nie byłam u dentysty ,aż mi się tak zepsuł ząb tak mnie bolał i poszłam do dentysty mama mnie zawlokła i mi wyrwał nie bolało ,ale nawet mi buzi nie wytarł ani nie miał tam zlewu czy lusterka i wyszłam ponoć jak z jakiejś rzeźni , mama mnie w pośpiechu wycierała bo ludzie się poodwracali , potem długo długo długo nic ,aż poszłam z następnym do wyrwania i wyrwała mi go miła pani dentystka nic nie bolało ,ani w trakcie ani po, i postanowiłam sobie ,że koniec ze zwlekaniem i poleczyłam wszystkie zęby , ale jak poszłam do szpitala bo się pochorowałam to chyba od leków mi jeden pękł i było po zębie , usunęłam , od tamtej pory staram się mieć kontrolę nad zębami i tak myślałam czy mogę iść już na ewentualne doleczenie tego co trzeba bo chyba w II trymestrze można nie????

Ja tez sie bałąm do dentysty raz byłam w gimnazjum i tak samo rzeznia.
A od tamtej pory pierwszy raz z M poszlismy do takiej polecone dentystki,i super a M sie strasznie bał bo w szkole na zywca mu zeba wyrwali i mial uraz. Ale mam duzo blomb i słabe zeby.
A moja małą uwielbia dentyste;-) i teraz sie borowania nie moze doczekac;-)

reklama
To ja Wam powiem dlaczego ja sie boje...bolal mnie zab ale ze sie balam isc i tak czekalam az zrobil sie stan zapalny i ropa...no wtedy dostalam goraczki 39 stopni i juz Maz zmusil mnie zeby jechac...Pani doktor stwierdzila ze antybiotyk i kilka dni takiego cierpienia a potem rwanie bo bedzie za chwile to samo albo rwanie odrazu...no i Maz zadecydowal ze trzeba wyrwac bo ja bylam sparalizowana strachem i chcialam wiac.Ja patrze a Pani doktor idzie ale nie ma strzykawki...pytam gdzie znieczulenie a ona ze nie oplaca sie bo jak jest ropa to i tak nie zadziala... krzykaaaaa.gifi rwala na zywca...zab sie rozwalil na czesci wiec musiala jeszcze czyscic...nie pamietam nic poza strasznym bolem

Załączniki

• krzykaaaaa.gif
    krzykaaaaa.gif
    63 KB · Wyświetleń: 85

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry