• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
zumbaaa to spory wysiłek:) zawsze wychodzę mokra:) hehe
więc nie wiem czy do sprawdzenie czy to ciąża czy nie wolę sobie chyba odpuścic lepiej dmuchać na zimne.

reklama
W ciąży to lekkie ćwiczenia typu pilates, callanetics. Polecam też ćwiczenia przygotowujące kręgosłup ;)

Domka pochłaniacz książek :-p ja teraz Telefon o polnocy Tess czytam. Sytuacja opanowana z kuchenką?

Monarti ja też mam typowy PMS... Wściekła chodzę i podbrzusze pobolewa.

Naszło mnie na barszczyk czerwony - już się gotuje na jutro.

Lisica- to przyjeżdżam do CIebie na barszczyk :)

ja mam gulasz- na dwa dni spokój z obiadkiem:)

mnie dzisiaj brzuch nie boli, czasem jajnik zakuje, w przeciwieństwie do soboty czy wczoraj ....tylko wzdęta chodzę non stop jak balon :P

W ciąży to lekkie ćwiczenia typu pilates, callanetics. Polecam też ćwiczenia przygotowujące kręgosłup ;)

Domka pochłaniacz książek :-p ja teraz Telefon o polnocy Tess czytam. Sytuacja opanowana z kuchenką?

Monarti ja też mam typowy PMS... Wściekła chodzę i podbrzusze pobolewa.

Naszło mnie na barszczyk czerwony - już się gotuje na jutro.

chodze na zajęcia zdrowy kręgosłup. ale muszę się dowiedzieć jak już uda mi się zajść w ciąże czy są napewno odpowiednie dla ciezarnych. ja wogóle mam w planach zapisać sie na jakies zajecia dla ciezarnych jeśli będe mogła.:) i jeśli zajdę w ciążę:)

Domka ja mam tak samo jak siade przed jakas ksiazka to mnie tak wkreca ze dopoki nie przeczytam to siedze chyba ze bardzo gruba jest to rozkladam na dwa czy trzy dni;-)A mnie wlasnie dzisiaj przyszlo wezwanie na kontrolna wizyte u stomatologa:szok: mimo ze to moj dobry znajomy to sie boje dentysty;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry