• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja miałam na żywca czyszczone dziąsło wokół ósemki jak mi spuchło , bo się już wtedy staraliśmy ,a potem miałam usuwaną kieszonkę to znaczy dziąsło z nad tej ósemki ,ale to było 2-3 dni po owu i miałam znieczulenie już wtedy ,a cykl był udany bo zaskoczyłam właśnie w tym cyklu , na razie mam z tą ósemką spokój i oby tak pozostało.

Co do tempki to moja najwyższa w cyklu przed zajściem osiągała maks 36,6 i na drugi dzień już leciała w dół ,w cyklu udanym zanim zaczęłam brać luteinę też była 36,6 potem trochę wzrosła ,a potem już nie mierzyłam.

ooooo pizza ja lubię ;p jak robicie ?Ja mam przepis na szybką domową i ostatnio eksperymentowałam i zrobiłam dwie na Sylwka jedną wg przepisu ,a do drugiej dodałam inne składniki obie pychotka jak coś to możemy się wymienić przepisami ;)

Fuma_Foch - a próbowałaś letrox może ?Czy wcześniej brałaś i nie pomagał?Ja tego euthyroksu nie brałam nigdy to nie wiem jak działa , a może to plamienie okołoowulacyjne ? Kiedy znowu badasz tsh ?

Fuma - już wysyłam:)nawet mój syn je , jestem w szoku, on tylko uznaje parę rzeczy:)
DOMKA u mnie wzrosła na początku luteralnej a teraz się utrzymuje 36,7-36.8 w tamtym cyklu miałam 36,7 prze samym okresem wiec szału nie ma:P

reklama
Dawaj Mona tą pzze.z pół zjem.

Lisica ty na djecie?

Dziewczyny albo swiruje albo co,cycek mnie swedzi

Lisica jak w tym cyklu sie nie uda to w nastepnym razem wywalimy.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry