• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Fuma_Foch to i to to hormon tarczycy tylko mnie zastanawia ,że moja ciotka przy nadczynności też brała euthyrox :eek:, a Ty co masz bo już zapomniałam , no i ciotka się dorobiła operacji bo zrobiły się guzki jej ,ale myślę ,że to nie od leku chyba bo inaczej by nie przepisywali tego leku.Odkąd miała operację bierze letrox tak jak ja.

Ja byłam na diecie prawie 3 lata masakra ,a to taka dieta ,a to taka ,a schudłam dopiero jak zaczęłam jeść wszystko ,ale po połowę porcji po tym jak mi ósemka dała popalić i mało jadłam i potem chudłam nie wiem kiedy z tygodnia na tydzień może coś w tym jest ,że jak człowiek chce schudnąć to nie schudnie ,a jak nie myśli o tym to schudnie :eek: dziwne....aha i zero słodyczy jak się chce schudnąć zero i kropka choć ciężko bywa wiadomo bo to jest kuszące.

Zjadłam dwie miseczki żurku :zawstydzona/y:,zaraz pęknę ,ale dobry jest :tak:

reklama
Najlepszą dietą jest MŻ i dużo ruchu. Ja ze swoim odchudzaniem miałam wielkie przeboje. Aż u psychologa wyladowalam... Ale to nie miejsce i nie czas na takie opowieści.

Najlepszą dietą jest MŻ i dużo ruchu. Ja ze swoim odchudzaniem miałam wielkie przeboje. Aż u psychologa wyladowalam... Ale to nie miejsce i nie czas na takie opowieści.

Lisica - ja słyszałam od pewnej bliskiej mi osoby nie mam na myśli męża, że coraz grubsza jestem i muszę coś z tym zrobić jak coś jadłam to czułam się jak zbrodniarka i nie raz płakałam ,że wyglądam jak potwór ,nawet dzieci ,które są zawsze szczere mówiły ,że jestem gruba , ale żadna dieta nie pomagały ,biegałam tydzień i przestałam , ćwiczyłam miesiąc z chodakowską i też przestałam w końcu , doszłam do wniosku ,że tak już mam i taka już zostanę ,a tu ósemka moja dała w kość i waga poleciała ,a pierwsze 3 miesiące ciąży i wymioty powodowały ,że spadłam o kilogram jeszcze.

Domka - MŻ - u mnie też nie wchodzi w rachubę, przed weselem się ograniczałam - ważyłam 53 kg ale po weselu nadrobiłam, to co zgubiłam z nadwyżką

Najważniejsze czuć się dobrze we własnym ciele, mój nie raz mnie złapie za oponkę i się śmieje , a mi to rybka.

Mężczyzna musi mieć za co złapać ! tego się trzymam :)

Mój jest zadowolony jak mam ciałko , bo ja do ślubu byłam patyczak i wtedy też nie czułam się za fajnie bo mnie od anorektyczek wyzywali na ulicy i w sumie bycie patyczakiem chyba gorsze niż mieć nadwagę , jak utyłam to się cieszył ,że ma za co złapać ;-) i mówił ,że kochanego ciałka nigdy za wiele ;)

reklama
Kobietka-dokładnie tak jak piszesz :)

ovufriend mi wykazał 18 % - szans na pozytywny test dzisiaj- szaleństwo :P

Lisica- ty chodzisz do ginekologa w swojej miejscowości ??
ja myślę , że jak mi się uda to zacznę chodzić do jakiegoś lekarza w Pro Familii

W tvn style - program O Matko :) lubię prowadzącą :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry