K
kobietka22
Gość
Fuma_Foch to i to to hormon tarczycy tylko mnie zastanawia ,że moja ciotka przy nadczynności też brała euthyrox
, a Ty co masz bo już zapomniałam , no i ciotka się dorobiła operacji bo zrobiły się guzki jej ,ale myślę ,że to nie od leku chyba bo inaczej by nie przepisywali tego leku.Odkąd miała operację bierze letrox tak jak ja.
Ja byłam na diecie prawie 3 lata masakra ,a to taka dieta ,a to taka ,a schudłam dopiero jak zaczęłam jeść wszystko ,ale po połowę porcji po tym jak mi ósemka dała popalić i mało jadłam i potem chudłam nie wiem kiedy z tygodnia na tydzień może coś w tym jest ,że jak człowiek chce schudnąć to nie schudnie ,a jak nie myśli o tym to schudnie
dziwne....aha i zero słodyczy jak się chce schudnąć zero i kropka choć ciężko bywa wiadomo bo to jest kuszące.
Zjadłam dwie miseczki żurku
,zaraz pęknę ,ale dobry jest 
, a Ty co masz bo już zapomniałam , no i ciotka się dorobiła operacji bo zrobiły się guzki jej ,ale myślę ,że to nie od leku chyba bo inaczej by nie przepisywali tego leku.Odkąd miała operację bierze letrox tak jak ja.Ja byłam na diecie prawie 3 lata masakra ,a to taka dieta ,a to taka ,a schudłam dopiero jak zaczęłam jeść wszystko ,ale po połowę porcji po tym jak mi ósemka dała popalić i mało jadłam i potem chudłam nie wiem kiedy z tygodnia na tydzień może coś w tym jest ,że jak człowiek chce schudnąć to nie schudnie ,a jak nie myśli o tym to schudnie
dziwne....aha i zero słodyczy jak się chce schudnąć zero i kropka choć ciężko bywa wiadomo bo to jest kuszące.Zjadłam dwie miseczki żurku
,zaraz pęknę ,ale dobry jest