BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Dzien Dobry
)
I co testowala ktoras dzisiaj?
Kurcze obudzilam sie o 5:20, bo wstrzas po strzalach gorniczych byl(niecierpie tego uczucia, zwlaszcza w nocy kiedy ze snu wybudza jak sie cale lozko trzesie
), no i od tamtej pory nie spie:O
Wykoncze sie do piatku jak bede tak krotko spala, mam co raz wieksze problemy z zasnieciem z nerwow
(
Kurcze pisalyscie, ze mialyscie ok. 80 osob i ze to byly duze wesela, u nas bylo 150
to samo na poprawinach, nawet byla jedna osoba wiecej, bo jeden znajomy na wesele przyszedl sam, a na poprawiny z dziewczyna
a szpilki tez uwielbiam(mam 164 wzrostu, wiec moge sobie pozwolic
), na slubie mialam 11 cm obcas i dalam rade
a teraz zimowa pora przerzucilam sie na koturny dla wygody
Karla przykro mi z powodu sprzedazy autka, ale dasz rade
Co do jedzenia to ja tez jestem raczej lasuchem i ostatnio troche mi sie przybralo, ale moj nie narzeka, wiec sie tym tak nie zadreczam
)
I co testowala ktoras dzisiaj?
Kurcze obudzilam sie o 5:20, bo wstrzas po strzalach gorniczych byl(niecierpie tego uczucia, zwlaszcza w nocy kiedy ze snu wybudza jak sie cale lozko trzesie
Wykoncze sie do piatku jak bede tak krotko spala, mam co raz wieksze problemy z zasnieciem z nerwow
Kurcze pisalyscie, ze mialyscie ok. 80 osob i ze to byly duze wesela, u nas bylo 150
Karla przykro mi z powodu sprzedazy autka, ale dasz rade

Co do jedzenia to ja tez jestem raczej lasuchem i ostatnio troche mi sie przybralo, ale moj nie narzeka, wiec sie tym tak nie zadreczam

Nam wesele fundowali rodzice, więc nie oszczędzaliśmy na niczym