• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien Dobry:))

I co testowala ktoras dzisiaj?:D

Kurcze obudzilam sie o 5:20, bo wstrzas po strzalach gorniczych byl(niecierpie tego uczucia, zwlaszcza w nocy kiedy ze snu wybudza jak sie cale lozko trzesie:( ), no i od tamtej pory nie spie:O

Wykoncze sie do piatku jak bede tak krotko spala, mam co raz wieksze problemy z zasnieciem z nerwow:((

Kurcze pisalyscie, ze mialyscie ok. 80 osob i ze to byly duze wesela, u nas bylo 150:D to samo na poprawinach, nawet byla jedna osoba wiecej, bo jeden znajomy na wesele przyszedl sam, a na poprawiny z dziewczyna:) a szpilki tez uwielbiam(mam 164 wzrostu, wiec moge sobie pozwolic:D), na slubie mialam 11 cm obcas i dalam rade:) a teraz zimowa pora przerzucilam sie na koturny dla wygody:)

Karla przykro mi z powodu sprzedazy autka, ale dasz rade:tak:

Co do jedzenia to ja tez jestem raczej lasuchem i ostatnio troche mi sie przybralo, ale moj nie narzeka, wiec sie tym tak nie zadreczam:))

reklama
Karla masz udanego męża. Fajnie, że w ten sposób chciał Ci poprawić humor. :) to miłe. ;) Uważam tak jak Ty, że z księżami i kościołem robi się coraz gorzej. I masz racje, to jest każdego indywidualna sprawa, co do dziecka.. Nawet burak sie nie zastanowił, a przecież wiele par ma problemy. Idiotyzm.. Podziczeli tak samo jak nasz rząd!

Domka tak Ci zimo? U mnie temp 20* i jest dobrze. Moze to dobry znak? :);)

Mona ja tez napalałam sie przed testowaniem, na termometr, bo jak sie nie udałoby to będę mierzyć.. I nie był potrzebny kochana. :* wiec życze i Tobie pozytywnego teściora.

KasiaJ sto lat dla męża! :)

Co do stomatologów, przełamałam strach rok temu.. I jestem przeszczęśliwa, znalazłam odpowiedniego dentystę.. (Gorzej bo skurczybyk obciąża mi portfel, ale warto) teraz gdybym była w Polsce to bym na wizyty co miesiac chodziła. ;D

A resztę opisze pozniej.. Oczy mi sie kleją.. Idę jeszcze spac.. Nic miałam bardzo burzliwa przez hormony.. Ale to pozniej.. Ściskam. Odezwę sie. :*

oj Karla- przykro mi , jednak bez auta jest ciężko :(

nic dziewczynki idę spać , odezwę się do Was za jakiś czas, jak tylko znajdę wolną chwilkę, jakby coś się nagle zmieniło to dam znać :)

pozdrawiam i trzymam za Was kciuki :) zwłaszcza te Panie które mają testować na dniach :)

no dolina z autem... ale najprawdopodobniej odkupimy od teściowej jej samochód, prawie nowy, a ona wszedzie z tesciem jeżdzi i ten stoi. na dniach sie okaże.

No siema siemka:d
ja w domku, zaraz zabieram się do lekarza po l4 do końca tygodnia.;]

Blueberry :szok::szok::szok: ty już prawie na półmetku? Ja pitole ale zleciało...

Ja tez muszę dziś odebrać swoje wyniki bo pojutrze już wizyta:D:D

jak ty tak Katka możesz.... :) bądz tu u nas częściej:)

Amaliee chyba zależy od podejścia, bo ja swojego wesela jako jakąś traumę wcale nie wspominam, wręcz przeciwnie:P Na początku też mnie przerażało, że tyle osób tym bardziej, że z mojej strony było 40 osób, reszta od mojego + nasi znajomi, ale później mi się podobało:) Najgorzej było tylko z życzeniami pod kościołem, bo kolejka myśleliśmy, że się nie skończy:-D Nam wesele fundowali rodzice, więc nie oszczędzaliśmy na niczym;) Głupie, że nie można telefonicznie, będziesz musiała znowu drałować, daleko masz? Ja też jestem raczej pulpet, ale obiecałam sobie, że po ciąży wrócę do mojej wagi wymarzonej, takiej jaką miałam jak poznałam mojego:D

Amaliee u nas wszyscy co byli w kościele byli na weselu, nie mieliśmy tak, żeby kogoś tylko na ślub zapraszać, u nas mimo, że było więcej ze strony mojego to moi rodzice się uparli, że chcą wszystkie koszty na pół(tylko suknie mi sami kupili i moje dodatki+fryzura, makijaż, a mój miał sobie sam garnitur kupić), żeby od początku małżeństwa nie było między nami podziałów:tak: W ogóle nie mieliśmy żadnych kłótni o pieniądze, na co potrzebowaliśmy na to dostawaliśmy i tyle:) Nasi rodzice się dogadują, razem spędzamy wigilie, w ogóle z Mężem czasem jak sobie rozmawiamy to się cieszymy, że nam się takie rodzinki trafiły, na prawdę nie możemy narzekać, ani złego słowa na jednych czy drugich powiedzieć:tak:

E sciemniasz...
niestety nie:( mam otyłośc... nie jest źle bo jestem wysoka, ale jednak mam... obiecałam sobie ze odkładam słodycze i coca cole.. ale róznie bywa.. wiem napewno ze w ciazy nie bede piła coli chyba ze raz na jakis czas troszke... i słodkie też chciałabym ograniczyć.. a po ciązy już pełną parą chce schudnac:)

reklama
Witaj BARDZOCHCE

Czesc Rybki;-p
Cokolwiek was przeczytałąm.
NO marzłam jak chlera,w zeszłym cyklu ovu mi wyznaczył 80% na pozytyw takze podchodzimy do tego z przymruzeniem oka,

Moja małą jeszce spi,bedzie sie tłukła potem do 11.

Mona czy ty widzisz ze nieuchronnie zbliza sie WIELKI DZIEN??

Karla jak tam @ nie ma?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry