• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Amaliee nasze poprawiny skończyły się o 7 w poniedziałek:-D W niedzielę na sali były do ok. 20, potem pojechaliśmy do nas się ogarnąć i do baru ze znajomymi(na drugi dzień nie mogłam mówić, bo tam było karaoke i byłyśmy gwiazdami wieczoru z dziewczynami;D) wróciliśmy o 5 i jeszcze kończyliśmy imprezę u nas, bo parę osób u nas spało, było gruuubo:D Też dostaliśmy winka i szybko poszły, zostawiliśmy sobie 3 takie z wyższej półki to poszły na naszą pierwszą rocznicę i na 6 lat razem:)

No nasze wesele było w sali bankietowej, za wszystko wyszło coś ponad 60 tys., więc sami nie było szans, żebyśmy tyle kasy wyłożyli.

K_a_S gratulacje zaliczonej sesji:tak: A który to będzie Twój dzień cyklu jutro?

Domka bezbłędnego masz Męża:-) Może ma facet rację:D

K_a_S gratulacje zaliczonej sesji hurrrrra.gif
Domka moze Maz ma racje...jakies przeczucie albo cos?
Dzis dowiedzialam sie ze chyba mam bezdech senny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Maz mi juz raz mowil ze wydaje mu sie ze czasem nie oddycham ale jakos to zbagatelizowalam do dzisiejszej nocy.Chyba kiedys trzeba bedzie isc do lekarza

Załączniki

• hurrrrra.gif
    hurrrrra.gif
    47,7 KB · Wyświetleń: 70
BubblesGirl 23 dzień cyklu a cykle mam 26-27 dni

u nas poprawin nie było bo już nas nie było stać na to, drugie tyle byśmy za sale zapłacili. A co do % to nam z 90 butelek zostało 47 dokładnie. Jakoś mało ludzie pili, a oprócz tego było wino nasze domowe, piwo. Za to dużo jedzenia zostało sałatek i owoców aż szkoda było wyrzucać to porozdawaliśmy wszystko co się dało a reszte zamroziliśmy mięsiwa i było na dwa miesiące na obiadki:)

Aschlee25 idz lepiej do lekarza dla świętego spokoju niech posprawdza wszystko

Domka może rzeczywiście coś nosisz pod serduchem

Mój mi mówi że powinnam już mieć pełniejsze piersi a się nic nie zmieniają :) ja tam wiem że śluz mnie zalewa strasznie i jajniki bolą jak na okres już..Wczoraj to aż się z buli skręcałąm..Zobaczymy co będzie za pare dni

No bede musiala sie wybrac bo dzis w nocy to juz nie byly zarty.Wcale nie bylo mi do smiechu jak wtedy jak Maz mi o tym mowil:wściekła/y:
Ja wcale nie mam apetytu jadlabym tylko tajskie jedzenie i jajka z majonezem...Ale nie nakrecam sie za bardzo

Kas moje cycuszki tez sie dziwnie zachowują. Zawsze przed @ balony były. A taraz flaczki,rano i wieczorem bolą i swedza ale flaczki.
Nie nastawiam sie na nic. Co ma byc to bedzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry