• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Amaliee wiadomo, że Twoi dali tyle ile mogli:tak: liczy się, że w ogóle chcieli wam pomóc(moim zdaniem), moi rodzice lubią oszczędzać, więc zawsze coś mają uskładane:) Zresztą źle nie mają, więc mogli sobie pozwolić na pomoc nam i jesteśmy im za to bardzo wdzięczni:tak: No to mama ładnie sobie o Tobie myślała:szok:

Dziewczyny z tymi procentami z ovu to chodzi o to, że jeżeli jesteście w ciąży to na dany dzień macie tyle procent szans, że test wyjdzie wiarygodny, a nie , że na 80% jesteście w ciąży:tak:

Uff.. sypialnia i przedpokój ogarnięte, zaraz trzeba tam odkurzyć i pomyć podłogi, a w sypialni natrę panele specjalną pastą, żeby się ładnie błyszczały, bo dawno tego nie robiłam:-D Ale mnie dzisiaj na czyściochy wzięło:D

reklama
Bąbelku a widzisz;-) jaka ty mądra jestes;-)

10 rano a ty sprzatasz? Ja siedze jezcze w szlafroku i przedłuzam moment wypicia kawy.

M jednak głosników nie oddał,gra 1 ale wazne ze w ogóle gra bo z kompa słabo słychac bo pod biurkiem. Kiedys bedzie tzeba wejscie wymienic.

Kupowałą któras podróbki tuszy do druarki??

Domka jak się nie śpi od 5 to godzina 10 to dla mnie środek dnia:-D Sama nie wiem skąd mam dzisiaj tyle energii:)) I humorek mi dopisuje:D

Co do podróbek tuszy to nie podpowiem, bo moje oryginalne HP703 kosztują tylko 30 zł, więc się nie bawię w podróbki, bo to dla mnie żadna oszczędność:))

Raz, raz wstawać śpiochy te co jeszcze w piżamkach się wylegują:-D

BardzoChcę - witaj kochana ;) napisz coś o sobie , starasz się o maleństwo?

Na nasze wesele poszło 20tysi w sumie , moi rodzice wzięli kredyt ,a mój mąż miał odłożone i sam wszystko opłacał bo jego rodzice nie mieli kasy , było w sumie około 100osób i u nas akurat w rodzinie taka tradycja ,że młody opłaca alkohol , zespół , ślub , kamerzystę , fotografa no i organista też coś tam zainkasował ,a młoda i jej rodzice salę , kucharkę , jedzenie i wystrój sali , mieliśmy remizę więc wyszło tanio , kucharka już wcześniej dała listę produktów , zrobiła wszystko łącznie z ciastami , zespół to byli znajomi i grali wcześniej u kuzyna mojego na weselu bardzo mi się podobało , gdzieś tak w połowie wesela była dyskoteka przez godzinę leciała muzyka puszczona z ich sprzętu , zgasili światła , ja jak zjadłam rosół i kawałek mięsa tak nic nie jadałam dopiero po oczepinach coś skubnęłam , bo nie miałam chwili spokoju ;) no i ogólnie imprezę uważam za udaną , na poprawinach też było sporo osób , no i potem rodzinka przyjechała z nami posprzątać po wszystkim , każdy dostał coś na drogę czytaj butelkę czegoś mocniejszego dla panów i ciasta dla pań no bo alkoholu zostało , wszyscy się bawili i pili tylko jak śpiewali idziemy na jednego , potem jeszcze w domu mieliśmy kupę tych flaszek , teściowa potem nimi na wsi handlowała ( zagorzała przeciwniczka picia alkoholu) .

Amelie drukarka zwykła dostana od kogos. M wogule chciał ja wywalic i kupic urzadzenie wielofunkcyjne. Takze nawet jaks ie popsuje to trudno. A przydałobymi sie zeby małej drukowac jakies obrazki,szlaczki itd

czesc dziewczyny
Sesja zaliczona:)
Czekam na serwisanta od kabiny w łazienke bo szybe mamy zrysowana

U nas wesele było na 70 osób. Płaciliśmy ile dało się sami ale i tak rodzice musieli nam dołożyć troszkę.
U nie się baliśmy że połowa rodziny nie przyjdzie ze zwgłedu na konflik z moim ojcem..i miło mnie zaskoczyli bo wszyscy byli i mówili że mam się nie przejmować ojcem itp. A wesele było świetne:)

Zastanawiam się czy testować jutro czy się wstrzymać bo w niedziele powinnam @ dostać.

Katka ja tez jestem w szoku w tą niedziele 19 tc zaczynam i nawet nie wiem gdzie ten czas myknął, a taka prawda, że ten czas za mną myknął a ten przedemną się czołga.. :) a ni i udanej wizyty moja droga. :* miło zmow Cie widzieć tu! ;);)

Amaliee 15.15-17-15 kpina.. Śmieje sie strasznie z poirytowana.. I jak ma być dobrze ze służbą zdrowia, jak nikt nic sobie nic nie robi.. Nie długo kolejny w sejmie powie "Sorry taki mamy kraj". Brak słów.

Piszecie o kosztach, kto pokrywał. U nas my wszystko sami opłaciliśmy. Tak chcieliśmy. :) Wesele było na 90 osób. Goście weselni miodzio, orkiestra-muzyka bez żadnych problemów, sala bajeczna, my uchachani, wesele i poprawiny (po poprawinach padlam, a w połowie juz nie tańczyłam tak mocno bo w przeciągu 72h spałam tylko 8h)
Ślub i wesele dopinam do udanych rzeczy. ;)

Bąbelku, ja tez jeszcze w wyrku ale już za niedługo czas na mnie. Muszę wszystko doprowadzić do porządku, w szczególności siebie!

Domka i Mona ten dzień juz sie do Was zbliża! Ten dzień będzie super dniem! Ten dzien już zacieram rączki! ;* ;)

reklama
Amelie ottoto;-)

Wiecie co wczoraj chciałam M za zakupy wyciągnąc,spodnie chciałąm sobie kupic. A on sie patzry jak na wariata i muwi ze po co? Ja do niego to co w stringach mam samych chodzic?! A on jak Ci brzuch urosnie to spodnie bedą lezec w szafie,za miesiąc sobie kupisz...ciążowe:szok:
Nieweidziałąm co mu powiedziec.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry