• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
przynajmniej poród w normalnych warunkach, ja już tam byłam u specjalisty jak poroniłam, moja mama tam miała usuwana macicę, i bardzo chwaliła sobie lekarzy i pielęgniarki- miała naprawdę fachową opiekę :)

już kobietki poszły spać ??

My z mężem oglądamy właśnie "O Matko " dziś jest jak tatusiowie znoszą ciążę partnerki ;)reklamy teraz są .
Ja miałam chyba 20 % szans na test jak mi pierwszy wyszedł ;)

Kobietka- oglądam własnie :) oj ale by się działo jakby mężczyźni byli w ciąży- o matko!!!

Lisica- chodziłam do dr Łozińskiego- bardzo dobry specjalista, nietety trzeba czekać jakieś 3 tyg na wizyte, ale wchodzisz jak w zegarku do gabinetu ewentualnie 5 minut poślizgu :)

szkoda ze nie mam takich programów jak tlc i tvn style jak się przeprowadzimy to chyba wykupimy wiekszy pakiet wkońcu:)

nie uwierzycie.... sprzedał mercedeska... masakra jestem załamana... tak go uwielbiałam:(
ide spać.. dobranoc:(

reklama
oj Karla- przykro mi , jednak bez auta jest ciężko :(

nic dziewczynki idę spać , odezwę się do Was za jakiś czas, jak tylko znajdę wolną chwilkę, jakby coś się nagle zmieniło to dam znać :)

pozdrawiam i trzymam za Was kciuki :) zwłaszcza te Panie które mają testować na dniach :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry