• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Amaliee babsztyl dobrze Domka to stwierdziła. Dobrze, że mąż Cie kocha i jest po Twojej stronie, nie mamusi.

A jedno jest pewnie.. Jedni chcą śluby i wesela, drudzy śluby, trzeci nie chcą, cito. Najważniejsze, to żyć razem, kochać sie, wspierać i szanować..
Bo bez tego wszystkiego te okazje lub brak okazji nie miały by sensu.

Wyjdziemy na jakiś alkusów, ale u nas było 250 butelek wódki:zawstydzona/y: A na poprawinach jeszcze piwo do woli:) Ale za to każda para/rodzina dostała na odchodne flaszkę i ciasto:)

Amaliee to pewnie byłaś przeszczęśliwa, że utarłaś nosa teściowej:-D Wariatka heheh:DD

Aschlee bezdech to chyba poważna sprawa, koniecznie to skonsultuj z lekarzem!:tak:

Amaliee Twoje lądowanie na pewno było spektakularne:-D no ja to ogólnie wielka fanka ostrych potraw jestem, a teraz to już w ogóle, mój się nadziwić nie może:D

Dobra, bo się znowu zasiedziałam, a podłogi czekają:P

Haha przypomniął mi sie film z Kargulem i Pawlakiem,hahah. Wódke miałyscie a CocaCola ze studnie? hahah

Aschle to którego testujemy? Ja sie dostosuje;-) Może byc 10;-)

Kupujecie ubrania w marketach? W lidlu fajne bluzki beda za 35zł 2 szt. M musze wyciągnąc,moze bluzki kupi wkoncu są elastyczne;-)

Ostatnia edycja:
Witaj BARDZOCHCE

Czesc Rybki;-p
Cokolwiek was przeczytałąm.
NO marzłam jak chlera,w zeszłym cyklu ovu mi wyznaczył 80% na pozytyw takze podchodzimy do tego z przymruzeniem oka,

Moja małą jeszce spi,bedzie sie tłukła potem do 11.

Mona czy ty widzisz ze nieuchronnie zbliza sie WIELKI DZIEN??

Karla jak tam @ nie ma?

kochana @ nadal brak:):):) i mam dziwne wrażenie że cycki mi urosły...
a wiecie nad czym dzisiaj płakałam??? mój mąż miał przy kluczach od samochodu który wczoraj sprzedał , jakiegoś swietego na bryloczkku od rodziców i smycz ode mnie ze znaczkiem mercedesa którą mu kiedyś kupiłam.. i wział bryloczek a smycz oddał z kluczami... płakałam jak głupia nie wiem co we mnie dzisiaj wstapiło:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry