karla21
Chcę być Berek:)
testujesz rano...mnie też korci żeby testować ale sama nie wiem![]()
no niby testuje, ale strasznie się boje rozczarowania. z drugiej strony od poprzedniej miesiaczki juz mineło troche. miałam 24 grudnia w wigilie. i zwykle mam co miesiac. czyli ok. 24 stycznia powinnam mieć. a tu 29 i cycki bolą tak ze bez stanika nie mozna ich dotknac bo stoją i bolą.
TESTOWAĆ MI TU ALE JUŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wolno denerwowac ciężarnych i im odmawiac, bo wam myszy wszystko zjedzą...
Chce sosu czosnkowego... Nie wiem dlaczego... Przeciez nienawidze czosnku...![]()
chodz do mnie ja w domu mam zawsze kupny sos czosnkowy bo czasem lubie kanapke z szynką i z sosem właśnie zjeść
ale ja się boje testować...boję się kolejnego rozczarowania...może lepiej poczekać na @ do niedzieli
ja też się strasznie boję rozczarowania.
Poszłam do sklepu tu niedaleko buchałam trochę po śniegu , wyszłam ze sklepu i mnie chwytło coś jakby po obu stronach brzucha miałam tak nieraz w czasie @ i trzymało mnie do puki nie wróciłam do domu po drodze łyknęłam nospe uwaliłam się na wyrku i ustąpiło , dzwoniłam do rodzinki do kobiet ,które w ciąży już były jedna poszła do sklepu , druga akurat prowadziła , trzecia nie miała pojęcia co to może być , no i do gina zadzwoniłam , powiedział ,że mógł to być skurcz , jeśli się powtórzy to mam przyjechać bo do 20 przyjmuje ,a na razie przez 2 dni mam brać nospę 3 razy na dzień , trochę się wystraszyłam bo jeśli to skurcz i tak wcześnie...ale na razie mam od godziny spokój i mam nadzieję ,że to się nie powtórzy .
zobaczysz wszystko bedzie dobrze, ale wypoczywaj dużooooo i się nie stresuj. jak coś nie tak to do gina albo do szpitala. lepiej dmuchać na zimne. chociaz napewno wszystko bedzie dobrze
ta w paseczki mi sie podoba