• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kobietka w Lidlu przynajmniej u mnie jest malo dal Maluszkow wiecej w Kauflandzie
A Ty tez z De?
jak tak to moge polecic Ci inny sklepik z masa ciuszkow dla Malenkich Dzieciaczkow i tych starszych tez ;-) a ceny tam sa po prostu smiesznie niskie
Moj juz powoli jak na cos wpadnie fajnego to kazuje kupowac.Ostatnio kupilam taki zestawik za 5 Euro
GetImage.jpgff.jpg

Załączniki

• GetImage.jpg
    GetImage.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 47
  • ff.jpg
    ff.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
reklama
Aschle te spodnie to dzinsy? W Pl tez takie sa,moje dziecko nie nawidzi dzinsów,Dresiara mała;-)

Kobietka dla dzieci od 3.lutego dla starszaków tez pewnie.
Zaraz wam pokaze w lidlu jakie swietne spodnie kupilm na młodą
rozm. 110/116 ale duzo zapasu mają.To 2pak. Te szare identyczne jak zielone
Zobacz załącznik 606907

Świetne Aschle ten zestawik. Miestety Kobietka z Pl;-)

Nasza oferta - od poniedziałku, 03.02. - Lidl Polska

Ostatnia edycja:
Domka w takim razie 10 zyczymy sobie obie dwoch kreseczek na testach...skoro juz mamy jakies objawy;-)
Tez uwielbiam ta bajke :) i jeszcze Charlie i Lola
a moja Corka pamietam lubila jeszcze w PL bajle Ogrodek Warzywek czy jakos tak na cbeebies

reklama
Ja własnie czytałam, że piłka albo arbuz to dziewczynka, a jak z sadełkiem to chlopak :P

Ehehehe to wszędzie piszą jak im wygodnie. :D

Aschlee ja tak tez jadłam z kiszoną kapustą ostatnio!! No i prześliczny komplecik!

Ja przed ciąża uwielbiałem obrzerać sie słodkim bo lubię.. Teraz od czasu do czasu barona zjem albo kawałek ciasta bo o tak najdzie mnie, ale tak to w ciazy mało jem słodkiego.. Za to arbuzy u mnie królują i truskawęcje. ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry