• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kas moje cycuszki tez sie dziwnie zachowują. Zawsze przed @ balony były. A taraz flaczki,rano i wieczorem bolą i swedza ale flaczki.
Nie nastawiam sie na nic. Co ma byc to bedzie.

u mnie to samo ja tam nigdy nie zauwazałam tych zmian no może pozatym że mnie swędziały przed...zawsze mąż mi mówił że coś mi się chyba zbliża bo cycuszki mi napęczniały..a w tym miesiącu nic:) wiec może coś będzie

Haha przypomniął mi sie film z Kargulem i Pawlakiem,hahah. Wódke miałyscie a CocaCola ze studnie? hahah

Aschle to którego testujemy? Ja sie dostosuje;-) Może byc 10;-)

Kupujecie ubrania w marketach? W lidlu fajne bluzki beda za 35zł 2 szt. M musze wyciągnąc,moze bluzki kupi wkoncu są elastyczne;-)

ja w lidlu kupuje czasem jak jest coś fajnego:) ostatnio były bluzeczki takie różowe w paski..materiał super..tylko szkoda że ta ich S zawsze jest taka duża. Polary też mają bardzo dobre

Poszłam do sklepu tu niedaleko buchałam trochę po śniegu , wyszłam ze sklepu i mnie chwytło coś jakby po obu stronach brzucha miałam tak nieraz w czasie @ i trzymało mnie do puki nie wróciłam do domu po drodze łyknęłam nospe uwaliłam się na wyrku i ustąpiło , dzwoniłam do rodzinki do kobiet ,które w ciąży już były jedna poszła do sklepu , druga akurat prowadziła , trzecia nie miała pojęcia co to może być , no i do gina zadzwoniłam , powiedział ,że mógł to być skurcz , jeśli się powtórzy to mam przyjechać bo do 20 przyjmuje ,a na razie przez 2 dni mam brać nospę 3 razy na dzień , trochę się wystraszyłam bo jeśli to skurcz i tak wcześnie...ale na razie mam od godziny spokój i mam nadzieję ,że to się nie powtórzy .

K_a_S ja tez czasem zagladam do lidla ostatnio u mnie byly te bluzy wg60602br-bluza-tunika-mis-z-uszami-japan-style-2299097871.jpg a mnie sie one bardzo podobaly wiec musialam zakupic.Nie wiem z czego sa zrobione ale sa bardzo myziate i cieplutkie

Amaliee ale masz zachcianki z tym sosem czosnkowym tez go nie lubie...

Załączniki

• wg60602br-bluza-tunika-mis-z-uszami-japan-style-2299097871.jpg
    wg60602br-bluza-tunika-mis-z-uszami-japan-style-2299097871.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 44
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry