reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

Czesc dziewczyny z rańca! :) jak humory, jak nastroje?

Ada - zostań. Plemniki się szybko zregenerują, natura wie co robi. Ja tez wczoraj miałam niełatwą rozmowę, był temat odłożenia starań ale rzeczowe argumenty dały rade ;) będzie dobrze!

Karla - jak tam kochana? Jak sytuacja? :)

Kas - pokaz test! Poka poka poka :)) trzymam kciuki!

reklama
Aaaaaaaa jestem w ciazy chyba..... Zrobilam test nic nie pokazal rzucilam na polke maz poszedl sie myc. Cos mnie tchnelo zeby spojrzec za chwilke a tam lekko rozowa druga kreska bardzo jasna.. Polecialam do smutnego meza i mowie ze albo jestem slepa albo cos tu jest. Kazal mi przyniesc test z soboty i zesmy porownali i rzeczywiscie cos bladego tam ledwo widocznego jest...co ja mam teraz zrobic... Boje sie... Mowilam wczoraj zeby dwa testu kupic...w piatek ide na krew..... Jestem przerazona placze i szzesliwa....ide spac dalej jak uda mi sie zasnac bo zasypiam....jak my mamy to rodzica powiedziec. Zlinczuja nas zesmy zwariowali

Kas ciche gratki.
A co ty sie rodzicami przejmujesz? wasze dziecko nie ich;-)

Ja tez mam chwile zwątpienia,najpierw jest euforia a potem ze moze w ciazy nie jetsem. Dziewczyny dzis ostatni termin mojej @ i nie przyszła;-D

KAS - super !! bardzo się ciesze- powtórz test i możesz się zbierać na badanie krwi :)

mnie tez czeka oznajmienie rodzicom, wiem , ze mój tata czeka na kolejnego wnuka- mama wiecznie panikuje , czy damy sobie radę :p

będzie dobrze i czekamy na wieści :)

Kas kochana, po cichutku gratuluję! Pokaż nam test - wiesz, że my wszędzie znajdziemy dwie kreski :-D W tym temacie jesteśmy najlepsze :D Gratuluję! :)

Inis u mnie nadal @ ale sie konczy powoli juz chyba. Zastanawiam sie czy calkiem zumby nie odlozyc bo to dosc ciezke cwiczenia a ja w kazdej chwili moge byc w ciazy. Sama nie wiem.

Kat nadal mocno trzymam kciuki ale pi cicho gratuluje.

Kas po cichutku gratuluje:tak: a rodzicami sie nie przejmuj przeciez sie nie obraza;-)zobaczysz na pewno beda sie cieszyc.
Domka no wiesz...teraz przez dlugie miesiace raczej nie czekaj na @ ;-):-D

P1070520.jpg

Załączniki

• P1070520.jpg
    P1070520.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Domka no właśnie nie wiem na co Ty kochana czekasz.. jak przecież z rok @ nie będzie;-);-)

Kas super, zrób krew i pochwal się wynikiem :tak::tak: Piękna kreseczka!!!!!!!!!!!!!!

Ja niestety nie mam się komu pochwalić w razie czego, jak sie uda poczekam do 3 mies. bo niestety nikt nie podziela naszego planu posiadania 2 dzieci.. jest mi trochę przykro .. mama uważa, że za cieżkie czasy i że mamy się kierować rozumem:angry: ale to nie ich życie..
Moja siostra ma bliźniaki, zawsze chciała 2 dzieci i tu mam poparcie:tak: ale i tak każdy mówi, że nie miała wyboru dlatego ma 2.. ehhh
Nie myślę o tym:-(

Do góry