reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Mi mowila ze dopiero 7marca zalozy karte to bedzie8tydzien to pewnie wtedy dostane skierowania na badania wszystkie. Tak troche dziwnie myslalam ze teraz mi da.

Dziewczyny gratuluję wizyt.
Aschlee czekamy na wieści od ciebie.
K_a_S nie przejmuj się, pewnie na następnej wizycie, zleci ci wszystkie badania.

Monarti no zobaczysz, juz niedlugo bedziesz na tym etapie. Czas leci szybciutko. Ja nie wiem kiedy ten 1 trym.zlecial.

Widzę, że walczycie dzielnie o 2 kreseczki:tak:trzymam kciuki!!

Jestem ciekawa jak tam Aschlee po wizycie?? daj znać kochana:tak:

Dziękuję wam za wsparcie, czytam was non stop bo ciężko odpuścić staranka.,.. 3 marca mam wizytę u kardiologa, zobaczymy jakie leki mi dobierze...

ale .. wczoraj powinnam dostać @ i nic nie ma kurdeeeee

Mój ginek mi założył w 5tc , mówił ,że znając nasz szpital lepiej żebym miała , bo jak się nie ma karty to traktują kobiety jak by miały ciąże urojone ;/ no ,a ja poroniłam pierwszą ciążę i jakby co to już mi założył ,ale badania na nfz miałam zlecone w 8tc dopiero.Może czeka na serduszko i fasolkę bo jesteś na wczesnym etapie , niektórzy tak czekają.

Byłam u lekarza rodzinnego , mam wirusa i antybiotyk zbędny , mam siedzieć w domu ,a w razie gorączki zbijać apapem ,mogę nawet chłodną kąpiel wziąć gdyby apap nie pomógł bo ciało w ciąży trzeba chłodzić nie może się przegrzać dzidzia.

Aschlee - jak po wizycie ????czekamy na wieści miałaś zaraz po napisać ...

Dziewczyny ja dopiero co weszlam do domu.Z trzech pecherzykow zostal jeden:-( ale jak to mowi moj Maz trudno najwyzej potem zrobimy sobie trzeciego Dzidziusia...aczkolwiek nastawilam sie juz troche...

reklama
Do góry