reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Aschlee wiem jak to jest jak się człowiek nastawi, a potem się rozczaruje ale, przecież jesteś wciąż, ciesz się tym stanem i dbaj o siebie i dzidzie, trzymam za was kciuki kochana.

Sliczne zdjecie.
Mojemu dzieciakowi serduchoa albo zacznie bic lada dzien albo juz bije.bo jak hylam w walentynki to ginka mowila ze jeszcze nie ma ani cialka ani serduszka.
Nie wiem czy mam sie martwic czy nie

hej, nie dam rady Was nadrobic. Dzis jestem po wizycie w szpitalu. Mam zapalenie neuronu przedsionkowego. Mocne antybiotyki. P mial dzis dialize.

Aschlee super widok!! Gratuluję Kochana!! tak to jest z mnogą ciążą.. lepiej za wcześnie nie wiedzieć, bo można się rozczarować.

Kas Ty się nie martw!! ja szłam dopiero na pierwsze usg w 8tc, dr stwierdziła, że wtedy bedzie widać. Spokojnie, nie stresuj się!!:tak:

Dziekuje. Jakos mnie uspokoilyscie. Musze sie nie denerwowac i wszystko bedzie dobrze.
Ciesze sie ze juz wogolemnie podbrzusze nie pobolewa a to dobry znak

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)

Kas - trzymam kciuki za działalność! Odważny ruch, wierzę, że się opłaci :tak:

Olushia - czuję się staro, bo mam ochotę powiedzieć "drugi miesiąc - kiedy to było..." :-D:-D ale wcale się nie dziwie, że nie możesz się doczekać... na początku są fajne emocje z tego oczekiwania, po jakimś czasie przechodzi... przynajmniej mi przeszło ;-)

KasiaJ - i jak tam sytuacja? @ przyszła? Trzymam kciuki za wizytę 3 marca :)

Aschlee - kochana, to się często zdarza, że zostaje jeden pęcherzyk. Wierzę, że się nastawiłaś i przyzwyczaiłaś do tej myśli ale natura wie co robi, co widać po jednym silnym pęcherzyku :) Gratuluję kochana bijącego serduszka :) no i... piękne zdjęcie. Pierwsze prawie portretowe Maleństwa hehe :-D

Do góry