Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja się kładę spąc jak mój musi wstawać w weekend nawet z łózka nie wstaję bo on śniadania w domu nie jada tylko w pracyteraz modlę się żeby mdłości mnie nie budziły z rana- bo póki co rozkręca mi się kolo 9 a nie wyobrazam sobie zbierać się i męczyć na kibelkiem mój syn raz mnie przyłapał w wc jak tuliłam kibelek i już chce mamie syropki podawać, kazał się położyć do łożka- przyniosł mi koc i mówił, że teraz on o mnie zadba(przy okazji wziął telefon i zadzwonił do męża, gdzie on jest bo mama wymiotuje a on sam musi się mną opiekować) - jestem mega dumna z mojej pociechyjaki już dorosły i opiekuńczy
Musiałam się pochwalić
tak wie już z męża synem musiał tą sprawę przedyskutować- ,że nie tylko on będzie bawił ich siostrę(tak sobie zakodował) tylko razem będą się nią opiekowalibo to ich wspólna siostra codziennie całuje brzuszek na dobranoc :-)