reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Gratuluję kochana, piękny bladzioch! :) Daj znać jak beta i kolejne testy :) Spokojnych 9 miesięcy :tak:

Myszencja gratulacje :)
P ma dzis wizyte. Ja na razie moge zapomniec o starankach. Teraz to ja bede sie czyscic po tabletkach. Moze tak mialo byc?
Kojarzycie jakis dobry bank z pewna lokata?

Slyszalyscie o Ukrainie? Straszne co tam sie dzieje. Leze w lozku, ogladam relacje z Ukrainy i placze. Co ludzie sa w stanie zrobic dla wladzy...

Wiem jestem na bieżąco niestety zamknęli już dwa przejścia graniczne do których mam po 20 km więc lekki strach jest

Mona mieszkasz tak blisko Ukrainy? Wczoraj bylo troche lepiej. Dzis otworzyli ogien z karabinu maszynowego. Straszne... Biedni ludzie...

Myszencja - gratki ;) los czasem wie lepiej co ma się wydarzyć ;) no to czekam na kolejne wieści jak będziesz gotowa do przepisania do zafasolkowanych to pisz do mnie na pw ;)

Czytam właśnie doniesienia z Ukrainy mój Boże co tam się dzieje, ludzie giną ,a ten cały rządzący sobie ucieka bo chyba ewakuowali tych na wysokich stołkach z tego co piszą.

reklama
Myszencja GRATULUJĘ !!! I bardzo dobrze Kochana!! :tak::tak:

Ada ja też biorę tabletki póki co;-)także też będę potrzebowała czasu;-) Trzymam kciuki za wizyte:tak::tak:

Monarti kurczę współczuję.. nie chciałabym być tak blisko granicy. Ja śląsk także kawałeczek jest ..

Do góry