reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Mona dzieki :*
jutro mam jeszcze wolne. Tabletki biore do 31.03 czyli do wizyty u lekarza. Czas zleci :) skoro tyle juz czekalismy to wytrzymamy :)

reklama
Pewnie Ada :-) zleci nam czas do wizyt szybko :-)nim się obejrzymy będzie już połowa marca :-):p jak zaczniecie działać będzie się działo oj będzie :-)
Na szczęście już powoli sytuacja na UA się uspokoiła miejmy nadzieję że nie skończy się na obietnicach:-)

Ada czyli myślę, że zaczniemy podobnie staranka;-)

Cieszę się, że wszystko ok po wizytach... my będziemy wypatrywać II kreseczek a wy poznacie płeć leci ahh leci :tak::tak::tak:

Mona bedzie sie dzialo ;)
Kasia my za 3 miesiace prawdopodobnie bo musze sie z tych tabletek wyczyscic. Bez pomiarow temperatury tylko na sluzie :)

Ada, KasiaJ ja do was tez się dołączę, my gdzieś zaczniemy kwiecień, maj, sama nie wiem kiedy. Jak rozmawiałam z ginekologiem to mi powiedziała 3 miesiące od zabiegu, a ja do niej czyli kwiecień a ona kwiecień to już spokojnie, tylko że w kwietniu dni płodne wypadną mi w pierwszej połowie, co oznacza że będę po drugiej @, a nie wiem czy nie powinnam odczekac trzech i wtedy staranka początek maja, mam dylemat, wyniki bardzo dobre jestem juz po wizycie wszystko w porządku, @ przyszła.

Bellaa jak sie czujesz?
Kasia ile bedziesz sie czyscic po tych tabletkach?
Dobrze, ale cały czas myślę o tym kiedy zacznę się starac, i chyba to mnie tak odciąga od tego co się stało:-( ogólnie życie biegnie mam dwójkę dzieci, więc jest dobrze, ale mam takie momenty słabsze i wtedy cholernie przykro ale co mam zrobic muszę iśc do przodu.

Pewnie Bella tak trzymaj!!:tak::tak:

Ada jeszcze nie wiem co lekarz mi zleci, póki co byłam u kardiologa i dał mi leki plus skierowanie na echo serca -wyszła wada serca niestety.. 3 marca mam kolejnego kardio ale prywatnie bo nie będę tyle czekać państwowo.. i wtedy się dowiem co dalej.

Piesek dla mojej córci zamówiony, będzie jednak golden retriver:tak::tak: mają być ok czerwca dostępne w hodowli;-)

reklama
Bellaa warto myśleć o przyszłości, tym bardziej jak napisałaś, masz dwójkę dzieci, więc to jest największa motywacja :-) stajemy się silniejsi przez to co przeszliśmy.
Kasia mocne te tabletki?

Do góry