Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)Fimka witaj w klubie. Ja też robotę przyniosłam do domu :/ Tylko kiedy ja się za nią wezmą jak ciągle z Wami gadam![]()

Co do wygłoszenia wyczekiwanej nowiny:
Mam niecny plan... Zabiorę go do restaracji, gdzie mi się oświadczył. Byliśmy tam tylko wtedy.
Zamówię dla nas dokładnie to samo, co podczas pamiętnej kolacji.
Tyle że ja wzniosę toast wodą mineralną, a on lampką wina
Wersja II, bardziej prawdopodobna...
Po ukazaniu się II kresek na teście zacznę się drzeć w łazience ze szczęścia i mój plan pryśnie!
A mój dowie się w ten sposób
No chyba, że rzeczywiście się powstrzymam.
A rodzince, to tak jak już pisałam. Jak wyjdzie na święta, to każdy znajdzie pod choinką mały, ręcznie robiony karnecik ze słowami: "Cześć Dziadku/Babciu! To ja dzidzia! Jestem już w brzuszku mamusi! Do zobaczenia za kilka miesięcy! Twój wnuczek/wnuczka". ACH!!:-)
Co do wygłoszenia wyczekiwanej nowiny:
(...)
Wersja II, bardziej prawdopodobna...
Po ukazaniu się II kresek na teście zacznę się drzeć w łazience ze szczęścia i mój plan pryśnie!
A mój dowie się w ten sposób
(...)
A rodzince, to tak jak już pisałam. Jak wyjdzie na święta, to każdy znajdzie pod choinką mały, ręcznie robiony karnecik ze słowami: "Cześć Dziadku/Babciu! To ja dzidzia! Jestem już w brzuszku mamusi! Do zobaczenia za kilka miesięcy! Twój wnuczek/wnuczka". ACH!!:-)