Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja dzisiaj dziewczyny się załamałam. Od wczoraj wieczorem zaczęło mnie już pobolewać z lewej strony, łapie mnie za biodro i od tyłu pleców. Myślę, czemu mnie zaczyna boleć przecież myślałam, że coś mi pomogło usunięcie tego..., a teraz dochodzi do mnie, że jestem przecież przed @ co nie zmienia faktu, że myślałam, że nie odczuję teraz tak tych bóli. Nic mi się nie chce. To okropne ta świadomość, że to wraca (( Myślę już o jutrzejszym usg.
Nauczyłam się już żyć z tymi bólami, są one przeróżne.. Nigdy nie brałam na to nic, bo nawet nie wiem czy by coś pomogło, skoro boli mnie "krew miesiączkowa", którą mam chyba już wszędzie "powszczepianą", to sądzę, że maści nie pomogą na to.
Dzięki dziewczyny. Musze jakoś nie dać się neg myśleniu i najlepiej nie zaprzątać sobie tym głowy.