reklama
K
kobietka22
Gość
ookatkaoo1993- nie mam pojęcia nigdy nie robiłam bety , ale coś mi się obiło o uszy ,że około 30zł nawet ,ale jak już pisałam nie robiłam nigdy więc nie wiem na 100%.
ja byłam na ostatnich zakupach przed weekendem , mam już wszystko co potrzebne do świętowania ;-) jutro już piąteczek czyli weekend nadchodzi wielkimi krokami co mnie cieszy ,a pogoda ma być ładna z tego co słyszałam.
no ja gdyby nie to ,że piersi już mnie nie bolą to też pewnie już bym chciała wiedzieć ,a najlepiej to wiedzieć od razu nie?;-) no ,ale to nie takie proste jednak , trzeba swoje odczekać niestety , w sumie to jak zaszłam w poprzednią ciążę to nawet już o tym nie myślałam bo mi się znudziło czekanie na I , i w gruncie rzeczy to nic nie wskazywało na ciążę nawet wyglądało na to ,że owulacji nie ma ,a tu niespodzianka.
ja byłam na ostatnich zakupach przed weekendem , mam już wszystko co potrzebne do świętowania ;-) jutro już piąteczek czyli weekend nadchodzi wielkimi krokami co mnie cieszy ,a pogoda ma być ładna z tego co słyszałam.
no ja gdyby nie to ,że piersi już mnie nie bolą to też pewnie już bym chciała wiedzieć ,a najlepiej to wiedzieć od razu nie?;-) no ,ale to nie takie proste jednak , trzeba swoje odczekać niestety , w sumie to jak zaszłam w poprzednią ciążę to nawet już o tym nie myślałam bo mi się znudziło czekanie na I , i w gruncie rzeczy to nic nie wskazywało na ciążę nawet wyglądało na to ,że owulacji nie ma ,a tu niespodzianka.
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
z tego co wiem to po 7 dniach od stosunku. moja siostra chodziła na badanie beta po 10 dniach i wyszedł jej prawidłowytak że jeżeli czas jeszcze nie przyszedł to poczekaj)
Tak pytam z ciekawosci, mi z kalendarza w ten wekkend mam owu
A
Anulka198424
Gość
Katka ja 3 lata temu placilam za bete 35 zl w sandomierzu
nadzieja!
Czesc Kobietki 
Podczytywałam Was troszke w pracy na telefonie
... Nie odpisze każdej z osobna bo nie pamietam już a nie mam czasu sie wracać 
Jeśli chodzi o złe humory i zmany nastrojów to wiem jak to jest mi dopiero przeszło. Też miałam ostatno ciężkie dni, wszystko mnie wyprowadzało z równowagi. Mąż coś powiwedzial a ja to rozumiałam po swojemu i już iskry
Także zycze aby te burzliwe dni uciekły szybko daleko stąd 

Była mowa o poronieniach chyba - no niestety ja również to przeszłam z pierwsza ciążą , 11tc ... jest to bardzo przykre i chyba na zawsze zostaje w sercu...
Lisica - pierwszy raz widzialam takie cwiczenia na oczy
narazie sobie odpuszcze takie mocne treningi chyba ... Eh... powiem szczerze ze caly czas mysle zacząć ale sobie mysle a moze jestem w ciąży , a to znowu starania i tez nie che cie przeciażać - głupio myśle, przesadzam ?? 
Któraś z Was pytałą czy isc na całość hehe no pewnie że TAK
moze własnie dlatego wyluzujesz i podejdziesz na luzie do starań ( kobietka to Ty pytałaś ?? )
- przepraszma za skleroze 
Wybiłam sie totalnie z wątku bo mój Syn od paru dni ma akcje "tylko mama" i chce zebym ja z nim szla myc zeby, ubierala piżame, szła spać a tata beeee . Kolejny tydzień pewnie bedzie mama beee hehe
Właśnie wróciłam z usypiania
Aha chcialam napisać jeszcze ze ciastko chińskie no po prostu boskie hehe

Ogólnie pozdrawiam i trzymam dalej kciuki za wszystkie

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ANULKA _- ty z Sandomierza ???????? ja z Osieka jak kojarzysz
mam do Sandomierza ok. 20 km
jak jestem w Polsce oczywiescie 
Podczytywałam Was troszke w pracy na telefonie
Jeśli chodzi o złe humory i zmany nastrojów to wiem jak to jest mi dopiero przeszło. Też miałam ostatno ciężkie dni, wszystko mnie wyprowadzało z równowagi. Mąż coś powiwedzial a ja to rozumiałam po swojemu i już iskry
Także zycze aby te burzliwe dni uciekły szybko daleko stąd 

Była mowa o poronieniach chyba - no niestety ja również to przeszłam z pierwsza ciążą , 11tc ... jest to bardzo przykre i chyba na zawsze zostaje w sercu...
Lisica - pierwszy raz widzialam takie cwiczenia na oczy
Któraś z Was pytałą czy isc na całość hehe no pewnie że TAK
- przepraszma za skleroze Wybiłam sie totalnie z wątku bo mój Syn od paru dni ma akcje "tylko mama" i chce zebym ja z nim szla myc zeby, ubierala piżame, szła spać a tata beeee . Kolejny tydzień pewnie bedzie mama beee hehe
Właśnie wróciłam z usypiania

Aha chcialam napisać jeszcze ze ciastko chińskie no po prostu boskie hehe
Ogólnie pozdrawiam i trzymam dalej kciuki za wszystkie
ANULKA _- ty z Sandomierza ???????? ja z Osieka jak kojarzysz
Ostatnia edycja:
ookatkaoo1993
Ja moze zainwestuje w bete
? I tak zawsze yo wczesniej orawie o tydzien jak testem xd
A
Anulka198424
Gość
Nadzieja tak jestem z sando
teraz obecnie mieszkam w Mielcu
poszlam za moim
zapraszam
a kto wie moze twoja Gwiazda polubi kojego Fabiego hihi
No i pewnie ze kojarze gdzie Osiek
Katka mi beta o jeden wskoczyla po 4 dniach od terminiu @
I ja sie poloze bo cos mnie na wymioty zbiera:/ pa do jutra kochane i dziekuje za dzis
No i pewnie ze kojarze gdzie Osiek
Katka mi beta o jeden wskoczyla po 4 dniach od terminiu @
I ja sie poloze bo cos mnie na wymioty zbiera:/ pa do jutra kochane i dziekuje za dzis
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ookatkaoo1993
Tez sie klade
dobranoc:*