A
Anulka198424
Gość
Ritta wiec jesli tak pisze moze zadzwon
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

z pierwszym dzieckiem zaszłam zaraz po okresie a moja siostra zaszła znowu niby w dni te co były nie płodne
ale nic nadal bedziem sie oczywiscie staraćAmaliee - coś drogo mi wychodzą te Wasze wydatki na obiady. Jakby podawany był łosoś z warzywami czy wykwintne przystawki to rozumiem ale w przypadku gdy piszesz o kurczaku czy mielonych to jest dziwne. My mieszkamy we dwójkę i jemy zdrowo (więc czasem też drogo, na jedzeniu nie oszczędzamy) a jakby policzyć same obiady to wychodzi podobna kwota. Z tym, że nas jest dwójka w tym facet, który lubi zjeść. Skoro Twojego nie ma w domu część miesiąca to najlepszym sposobem jest zbieranie rachunków i dzielenie na pół. Inaczej nie dojdziesz co się dzieje z kasą... Ale to tylko moja rada.
Dziewczyny, chcecie się pośmiać? :-):-) Własnie spotkałam się z moją babcią (dość rzadko się widujemy, ona mieszka w innym mieście). Ostatnio widziała mnie kilka tygodni temu, jeszcze w wakacje. Wiecie co mi powiedziała na dzień dobry?? "Kochana, jak Ty wyglądasz! Promieniejesz... nie, to mało powiedziane. Widać, że masz w sobie życie!". Chyba domyślacie się co mi się na myśl nasunęło? hehehe :-) babcia nic nie wie o starankach ale korciło mnie, żeby odpowiedzieć po prostu: OBY! :-)