reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Dziewczyny, nie chciałabym nikogo urazić ale jednak jest to wątek staraczek.
Nie mam NIC PRZECIWKO udzielaniu się ciężarówek ale jeżeli wątek pójdzie w kierunku wyprawek, wózków itp to tym które starają się dłużej może być zwyczajnie przykro i przestaną zaglądać.
Ja omijam posty dotyczące wózków itp bo mnie po prostu nie dotyczą.
Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, może inne dziewczyny mają odmienne zdanie ale wyraziłam po prostu swoje.

Niemcy-Dania-Szwecja-Norwegia
Jaki ładny łańcuszek :)

A co do skuszenia sie na tą zabawę.. Anastazi Bardzo chętnie tylko tak jak pisałam, dostaliśmy zaproszenie, i czeka miejsce, wystarczy powiedzieć tak. :)
Jeszcze z mężem dziś pogadamy i podejmiemy decyzje.

A wózki dziś mężowi pokaże..
Ze teraz na taką furę odkładamy fundusze. :D
A łóżeczko, przewijak, szafeczkę, lub komodę kupie w Ikei.
Bo i tak pokoik robię na biało, i te rzeczy maja byc białe. A wtedy będę miała pole do popisu z dodatkami, :)

Ciekawe jak tam Kobietka sie czuje.

Witaj Beatka:-) Naprawdę warto tu być i przebywać, bo dziewczyny dają wiele pozytywnej energii i wspierają :)

Dziękuję jeszcze raz dziewczęta za dobre rady - jesteście wspaniałe :tak:

Ja tez myslalm o kobietce bo nic sie nie odzywa :( mam nadzieje ze czuje sie jak najlepiej &&&

Aschlee mam rodzine blisko Ciebie jak bede w poblizu to dam znac ;)

A mnie nadal boli podbrzusze :( i strasznie mi mokro! W nocy spalam w tamponie i on rano byl tak jakbym moczyla go w szklance wody :zawstydzona/y:
Bije sie z myslami czy nie zatestowac jeszcze raz ale boje sie tego rozczarowania. A jesli poczekam i nie dostane okresu to najwyzej sie okaze ze malenstwo bedzie ciut starsze niz sie lekarz spodziewal ;)

Iwonka nie ma sprawy to bede czekac na info.:tak:Hmmm mnie by chyba ciekawosc kazala zatestowac...a ja znow musze isc siku latam co troche a prawie nic nie pije...mam nadzieje ze to objaw czegos pozytywnego
ritta temat sam sie jakos rozwinal...ale masz racje...

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co a ja mam pomysl :) koncze gotowac obiadek - po wekendzie pelnym lasagne zupka pomidorowa z ryzem ;) no ale nie o to mi chodzilo
Mam pomysl na popoludnie :) depilacja+maseczka+balsamik+farbowanie wlosow :) takie popoludnie tylko dla mnie :)
Meza i tak nie ma do 17.30. Chlopaki sa zajeci soba maja mamusie w nosku to ja moge cos zrobic dla siebie :D

Bubbles i ta chol.a tempka nie daje mi spokoju+bolace non stop podbrzusze a @ to nie byl @ tylko cos w wersji light. Moja temperatura ciala niezaleznie od godziny zawsze ponizej 36, jak mam 36,9 to jestem juz przeziebiona. Moja temp zawsze to 35,5*C a teraz widzisz wykres ona jest taka jak przed tym czyms okresowym.

Aschlee a co jak sie znowu rozczaruje :( ach.. :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry