reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Odnośnie testów to ja brałam z apteki "jak leci". Prosiłam o test, dostawałam i taki robiłam. Mam nadzieję, że najbliższy w końcu zdam :-D Ale mam postanowienie, że dopiero w dniu @ zrobię - ta... nawet jak to piszę to sama się ze swojej naiwności śmieję :-D
Anastazi - jakie ceny! :szok: Skąd to się bierze? Może robienie testów jest mniej popularne... Szaleństwo.

reklama
Tak wybieram się, Święta bez Polski (Polskie rodzinne Święta) to nie święta "jak dla mnie". Samochodem, promem, samochodem. :)

Inis
Ja tez mam postanowione i sama sie śmieje z siebie czy ja wytrwam.

my tez mamy przeprawę promowa ze Szwecji...nie wiem jak wy ale ja uwielbiam takie podroze samochodem:):):):)a na sylwka się gdzies wybieracie???znalazłam fajna oferte na necie ...sylwester "Pan Tadeusz" w gdansku na 3 dni dla dwóch osob 990 zl:) i jedziemy:)

blueberry - ja przy ostatnim cyklu zrobiłam dwa testy, co jest dość skromnym wynikiem bo kiedyś jak się bałam (nie planowałam ciąży) to zrobiłam 4 różne w przeciągu 2 dni :-D

anastazi - samopoczucie dobrze, dziękuję. Cały ranek prania, prasowania i sprzątania a teraz ogarniam siebie i jadę zdobywać wykształcenie. Dziś 10 dc więc szału nie ma :)
Doczytałam właśnie, że się przedźwigałaś... uważaj na siebie. Czasem niewiele potrzeba. Odpoczynek i relaks :)

Dziewczyny - długo już mieszkacie za granicą? Jeśli można wiedzieć, skąd decyzja? Bo też rozważamy, mój bardzo chce.

Ja mieszkam w Szwecji i tez ta przeprawa promowa mnie czeka :) uwielbiam jazdę samochodem, uwielbiam słuchać muzyki w czasie podróży i uwielbiam ten widok z promu kiedy widzę Polskę.
A sylwester w gronie najbliższych znajomych w tym roku. :)

Inis ja podejrzewam ze kupię dwa.
A mieszkam za granicą 7 lat, decyzja rodzice i praca ich tutaj, lepszy byt. Ciężkie czasy były i trzeba było wyjechać za chlebem. A teraz już tu jestem, męża też z Polski zabrałam, nie było przebacz. I teraz mieszkamy tutaj. :)

reklama
blue..nie wiem czemu ale ubzduralo mi się ze ty w Danii...no to widzisz niedaleko siebie jesteśmy:) pływasz Stena? Skania czy Polferiesem?? bo jak chcieliśmy kupic bilety na 21 i powrot na 4 Stena to kabin już nie mieli....i płyniemy Polferiesem...:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry