reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anastazi
Rozumiem Twoje obawy no i Ty się pilnuj teraz i dbaj o siebie. Żeby to bolące podbrzusze i zmiana koloru śluzu oznaczały pozytywy. :)

Anulka
Tak jeden dzień później niź Ty, jeden dzień dłużej czekania. (Chyba wytrzymam do 28 i nie zrobię dzień wcxeśniej)

A mam pytanie, może trochę znów filozofuje, ale:
Kupić dwa testy z innej firmy, aby mieć pewność że ten pierwszy nie oszukał jak już będzie dzien testowania ;)

Ja jeszcze nie uciekam, chociaż nawet jak bym chciała to jest trudno się rozstać. ;)
Tutaj poczułam że w końcu mogę na luzie wszystko mówić(pisać) bez obaw że ktoś mi powie że ciągle truje. :))

Piękny widok!

Ja nie zamierzam kupowac testow przed terminem @ nie bedzie jej to wtedy sie kupi choc ja do nich nie jestem przekonana bo z Fabim jak mowilam nie wychodzily mi:)

hihi ja zamowilam 4 testy:) bo wiem ze nie wytrzymam i pierwszy zrobie przed @:) w razie jak wyjdzie pozytyw to drugi przed urodzinkami mojego M:) żeby krechy były bardzo wyrażne:):)a dwa na zapas:):)

Ja podejrzewam że z ciekawości będzie mi trudno wytrzymać, ale wiem że w dzień @ dopiero chce sprawdzić :) uda mi się? Hihi

Anastazi, ja kupię pewnie dwa z różnej firmy, a kiedy kupię to pewnie w przyszłym tygodniu, a kiedy zrobię? postaram się dotrwać do @

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry