Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anastazi
Rozumiem Twoje obawy no i Ty się pilnuj teraz i dbaj o siebie. Żeby to bolące podbrzusze i zmiana koloru śluzu oznaczały pozytywy.
Anulka
Tak jeden dzień później niź Ty, jeden dzień dłużej czekania. (Chyba wytrzymam do 28 i nie zrobię dzień wcxeśniej)
A mam pytanie, może trochę znów filozofuje, ale:
Kupić dwa testy z innej firmy, aby mieć pewność że ten pierwszy nie oszukał jak już będzie dzien testowania
Ja jeszcze nie uciekam, chociaż nawet jak bym chciała to jest trudno się rozstać.
Tutaj poczułam że w końcu mogę na luzie wszystko mówić(pisać) bez obaw że ktoś mi powie że ciągle truje. )
Ja nie zamierzam kupowac testow przed terminem @ nie bedzie jej to wtedy sie kupi choc ja do nich nie jestem przekonana bo z Fabim jak mowilam nie wychodzily mi
Oookatkaooo1993
Też się zastanawiałam, ale gdy powiedziałam o moim pomyśle mężowi, to już nie było zastanawiania ani realizacji.
Ale niech testy Ci służą.
hihi ja zamowilam 4 testy bo wiem ze nie wytrzymam i pierwszy zrobie przed @ w razie jak wyjdzie pozytyw to drugi przed urodzinkami mojego M żeby krechy były bardzo wyrażnea dwa na zapas
no u mnie testy sa rozchwytywane także w razie czego mam komu odsprzedać jak się nie przyda reszta...w Polsce koszt to 10-13 zl....u mnie jeden test przeliczając na zl to 150:/:/
No u mnie tutaj koszt w przeliczeniu to od 60-150 zł, wiec też pokaźna kwota.
W Polsce zawsze taniej, ale na chwile obecna nie mam możliwości zakupu w PL więc tu zakupię.