reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anulka198424

I tu się z Tobą zgodzę.
Zawsze jakieś pytania.. Często wątpliwości.
Dodam z innej beczki, że mój Luby kazał mi jeść dużo pomidorów przed bo to dobrze na starania o chłopca wpływa, byłam zaskoczona. ;)

reklama
Blue o widzisz jednak faceci tez cos wiedza hehe
A moze ten bol podbrzusza to moze wlasne zagniezdzajace sie jajeczko cio?? Mysle ze to mozliwe
..niektore maja nawet niewielkie krwawienie przy tym...

Wiesz być może w sumie liczę od owulacji że niby miałam 14 (z wylicxeń kalendarza) i że dwa dni to za krótko żeby coś czuć, ale nie staramy sie od owulacji a od dni płodnych i w sumie cały czas czy to dni płodne czy nie były.
Ale przyznam że dziś też pobolewa.
Ale niechcę sobie niczego wmawiać, bo może to naprawdę za krótko.

To normalne ze myslisz mnie tez przez dwa dni pobolewalo a pieron wie co sie tam dzieje...okaze sie niebawem jak termin @ przyjdzie;)
Ja mam dzis 20 dc ... tez nie przytulamy sie tyljo w dni plodne ale i te nie tez...np 6go bylo przytulanko a od 8go mialam plodne...potem przytulanko 10go...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dokładnie okaże się tego dnia @.
A wczoraj patrzałam na test ciążowy który centralnie bimbał mi przed oczami w kasie.. Może to znak.
Czas czekać 28.10@, ten czas mnie dobija! ;))

czesc dziewczyny:):):) strasznie dużo nadrabiania miałam:):):):))musze się wygadać bo nie wiem co się dzieje....dzisiaj rano jak poszlam do łazienki..moj sluz był lekko różowawego koloru..nie wiem co myslec bo do okresu jeszcze tydzień..mało tego...wczoraj zwalniałam się z pracy godz. wcześniej bo strasznie brzuch mnie bolał...dużo się nadzwigalam przez ostatni tydzien bo mamy male zamieszanie z remontem biur..powiedzcie czy może to być objawem jakiejś przepukliny????

Inis, blue obawy jak to będzie są naturalne. Myślę, że każdy rozsądny człowiek je ma bo dziecko bardzo zmienia życie.

Mnie też podczas owulacji bolało podbrzusze. Moja siostra ma nawet plamienia około-owulacyjne a niektóre dziewczyny plamią tęż w czasie zagnieżdżenia.

Anulka - masz rację, ciągle będzie jakieś wyczekiwanie i obawy. Do testu, do pierwszego usg, do każdej kolejnej wizyty, do porodu itd :)

Katka - mojej córce kiedyś fryzjerka tak obcięła grzywkę, że w przedszkolu mnie pytali czy sama sobie obcięła :) Śliczną masz córeczkę.

anastazi może to zagnieżdzenie :-) Trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
Anastazi ze wzgledu na staranka powinnas uwazac i nie dzwigac...ja takim sposobem stracilam pierwsza ciaze:/ takze uwazaj kochana...moze byc to i zagniezdzenie faktycznie:)

Blue to ktory masz dzien cyklu??ja @ mam miec 27go

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry