reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jak w zeszłym cyklu odstawiłaś to tamten cykl mógł być inny, bo jednak organizm się musi przestawić, nie chcę Cię nakręcać, ale trzymam kciuki, żeby jednak to nie były objawy na @;-)

Bubbles nie nakręcasz spokojnie, już wyluzowałam w sumie dzięki wam:) Od 2 dni test leży u koleżanki przyniesie mi dopiero w poniedziałek więc nawet mnie nie korci:)

Czy na miesiączkę czy na ciąże, już nic mnie nie zdziwi... Nie ten to kolejny:) Być może prezent na święta, a być może prezent na 3 urodziny córki w styczniu:) albo jeszcze lepiej na moje 21 w lutym:) zawsze jest Okazja:D W kwietniu na Prima Aprilis.:) W maju na Dzień Matki:) W czerwcu na rocznice ślubu:) ehhh hahahaha powaliło mnie:D

reklama
Też sobie to tak tłumaczę, że nie teraz to będzie prezent z innej okazji:-D Też mam urodziny w lutym:)) To może lepiej niech koleżanka przyniesie Ci test we wtorek na wieczór, bo w poniedziałek to już będzie korciło hehe:D

Witam sie.
CAroline do sałtki to idzie ryż,wedzone udko kurczaka,gotowana marchewka,papryka żywa albo konserwowa,
kukurydza,ogórek konserwowy,jajko gotowane,cebulka i majonez. Siekasz i juz;-) proporcje jakie chcesz;-)

Lecec dosprzatac i szszłyki i koreczki naszykowac bo o 14 goscie;-)

GArdło mnie boli.

Katka,Buble trzymam kciukasy;-)

A co do sylwestra u nas też Biała sala;-) w zeszłym roku bylismy u zanjomych ale pojechałam z kolezanka jej syna gdzies tam zawiezc
i kolezanka wpadla w poslizg i lampe w audi zbila to jej maz tak sie zdenerwowal ze
na tym sylwku sie jak na żałobie czuliśmy;-)

amaliee - jakbym siebie słyszała przed ponad 1,5 laty.. przed ciążą z moją małą nienawidziłam wytrawnego! dla mnie to była katorga jak ktoś mi nalał w gościach a ja musiałam choćby łyka wziąć żeby przykrości nie sprawić.. ale po ciąży jakoś tak mi się odmieniło że słodkie mnie mdli :szok: ps i my też a ślub zażyczyliśmy sobie winka :-) zebraliśmy jak się nie mylę 33 buteleczki :-) i jeszcze goszczą w naszej piwnicy - otwieramy jedno na każdą rocznicę :-)
bublesgirl pogratuluj dziadkom bo jest czego :-) moi w listopadzie mieli 60 lecie ślubu :-) coś pięknego .. :tak:
ookatkaoo my też z mężusiem na białą salę.. dopiero jak dzieciaki podrosną to wybierzemy się gdzieś na bal.. a marzy nam się właśnie zakopiec :-) no i ja też w tym roku mam dyżur i nie piję.. tym bardziej że o północy moja mała pewnie się obudzi przez huk i będę musiała jej więcej czasu poświęcić..

to dziewczyny coś mi się zdaje że nasi panowie dadzą sobie popalić w sylwestra i po północy już odlecą a my się na bb spotykamy :-D:-D:-D
ja dzisiaj od 3-5:30 nie spałam.. moja mała płakała i aż się zanosiła.. nie wiem czy brzuszek czy ząbki :-( ledwo na oczy patrzę bo późno poszłam spać :-( miłego dnia wszystkim :-)

-caroline- dziękuję w imieniu dziadków:tak:

Ja kiedyś też tylko słodkie winko preferowałam(po osiemnastce miałam manie na Martini Bianco;D), ale odkąd zdarza mi się popijać z teściową, a ona tylko wytrawne lub półwytrawne lubi to jakoś się przekonałam(nie powiem na początku to tak trochę z przymusu to wino sączyłam, żeby jej przykro nie było, ale da się przyzwyczaić;D).;-)

amaliee - jakbym siebie słyszała przed ponad 1,5 laty.. przed ciążą z moją małą nienawidziłam wytrawnego! dla mnie to była katorga jak ktoś mi nalał w gościach a ja musiałam choćby łyka wziąć żeby przykrości nie sprawić.. ale po ciąży jakoś tak mi się odmieniło że słodkie mnie mdli :szok: ps i my też a ślub zażyczyliśmy sobie winka :-) zebraliśmy jak się nie mylę 33 buteleczki :-) i jeszcze goszczą w naszej piwnicy - otwieramy jedno na każdą rocznicę :-)
bublesgirl pogratuluj dziadkom bo jest czego :-) moi w listopadzie mieli 60 lecie ślubu :-) coś pięknego .. :tak:
ookatkaoo my też z mężusiem na białą salę.. dopiero jak dzieciaki podrosną to wybierzemy się gdzieś na bal.. a marzy nam się właśnie zakopiec :-) no i ja też w tym roku mam dyżur i nie piję.. tym bardziej że o północy moja mała pewnie się obudzi przez huk i będę musiała jej więcej czasu poświęcić..

to dziewczyny coś mi się zdaje że nasi panowie dadzą sobie popalić w sylwestra i po północy już odlecą a my się na bb spotykamy :-D:-D:-D
ja dzisiaj od 3-5:30 nie spałam.. moja mała płakała i aż się zanosiła.. nie wiem czy brzuszek czy ząbki :-( ledwo na oczy patrzę bo późno poszłam spać :-( miłego dnia wszystkim :-)

Kochana z którego stycznia jest twoja córka?

reklama
Czesc dziewczyny.
Zabijecie mnie bo wiem ze Katki nie wolno nakrecac, sama wystarczajaco sie nakreca ;)
Ale nie moge sie powstrzymac. Katka masz piekny ciazowy wykres. W 26 dc spadek implantacyjny a po tym piekny wzrost zwiazany z produkcja progesteronu. Oby bylo tak jak pisze. Trzymam kciuki &&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry