reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest. Bo ja czasen wieczorem lubilan wypic lampke szampana albo wina. I teraz jak staramy sie o dziecko w sumie calkowicie zrezygnowalam. Trzeba rezygniwac z rej lampki czy jak nie ma pewnosci co do ciazy to mozna. Sama nie wiem.

Czerwone wytrawne wino dobrze wplywa na endometrium. Czyli przy starankach jak najbardziej wskazane ;) Dla strachliwych do ok 20 dc.

reklama
Ja niestety przepadam tylko za bialym polslodkim od czerwonych zwykle boli mnie glowa, albo poprostu trafialam na takie wina ktore powodowaly u mnie bol glowy nawet po jednej lampce. :-( wlasnie czytam m jak mama :-) haha bo nie wiem czy wiecie ale mam dziwne hobby :-) uwielbiam takie gazetki. Pomimi ze dopieri planujeny bobasa to juz troche mi sie gazetek nazbieralo.:-)

Ritta hahahaha dobrze ze siedze bi bym padla:-) ale agent z tego twojego meza.

Moj az tak sie nie cieszy ale wydaje ni sie ze nie chce sie nakrecac widzial jak cierpialam podczas poprzednich staran i podchodzi raczej sceptycznie. I nie chce zebym cierpiala.

Ritta a po co mu pampersy?:D &&& za wczesną owulkę, to do roboty, żeby was nie zaskoczyła:)

Hmm.. a 26 dc, 9 po owu wypada lampka wina, czy lepiej już nie? Bo jutro pewnie się wybierzemy wieczorkiem do teściów, a tam to zawsze jakiś drineczek, albo naleweczka czy inne trunki proponują i jak ja mam im odmówić(nie wiedzą, że się staramy, a ja nie mam żadnej wymówki)?:szok:

Ostatnia edycja:
Chybe nie pozostaje ni nic innego jak kupic i sprobowac:-) a gdzie kupujecie w jakis konkretnych sklepach??

Jacob's Creek Shiraz/Merlot/Chardonnay. Kupuję najczęściej w Almie/Carrefourze albo osiedlowym sklepie typowo monopolowym.
To jest wino wytrawne. ok. 30zł/butelka

A ze słodkich bardzo lubię Mogen David Pomegrante/Concord, czatuję na Blackberry ale nigdzie jeszcze nie znalazłam. ok 25zł/butelka.

MNIAM!

Bubbles moja przyjaciółka była u nas 3 m-ce temu na sobotniej kolacji. Wypiła 2 lampki wina i kieliszek likieru kukułkowego. W środę zobaczyła II kreski ;) Wszystko jest ok, kończy się I trymestr.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry