reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Caroline co ja widze:) ogromne GRATKI :) wizyta napewno sie uda i wszystko bedzie ok:) super!!!!!!!!!!!!!

Ja witam sie po paru dniach nieobecnosci u mnie ok samopoczucie w porzadku...szukamy nadal mieszkania aby kupic ale nic ciakwego nie ma ehh...

Dzis wybierzemy sie na wizyte mam nadzieje ze gin bedzie przyjmowal i nie wypusci mnie z kwitkiem jak w srode:) takze wieczorkiem lece na usg:) wiekawe co tam w srodku hehe

Katka trzymam kciuki:) za reszte oczywiscie rowniez:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no i przesylam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~lapac:)

reklama
Cześć dziewczyny.

CAROLINE -
co za wspaniała wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To musiało się tak zakończyć :-) Będzie dobrze :tak:

Beata - przykro mi :( czemu musicie przełożyć starania na tak długi czas?

Fimka - mam nadzieję, że dobrze się czujecie i jest dobrze ;)

Katka mam nadzieję, że następna dobra wiadomość na święta będzie :) &&&&&&&
Anulka powodzenia na usg ;-)

-caroline- - widzę gratki dla Ciebie więc się przyłączam ;D bardzo się cieszę i życzę dużo zdrówka i spokojnej ciąży ;)

Dziewczynki nie nadrobiłam wczoraj późno wróciłam i dziś dłużej pospałam sobie , jeśli są jakieś prośby o aktualizację listy to poproszę o powtórkę ,a poprawię bo w proszku jestem w gaciach siedzę jeszcze i koszulce muszę się ogarnąć i iść na małe zakupy , chcę kupić mięsko na bigos , no i jeśli mi laptop nie padnie to postaram się poprawić listę;)

a jak Wam minął weekend ?

reklama
Kurde dziewczyny stwierdzam ze sie uzaleznilam od forum:tak: od srody jak juz nie od jutra praktycznie mnie nie bedzie na forum i nie moge tego przebolec...;-)jedynie tyle co moment z telefonu bede mogla zerknac czy jakies nowe Fasolki sie pojawily. Potem bede miala sporo do nadrobienia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry