Ritta
Fanka BB :)
dziewczyny słyszałyście może coś o wiesiołku że niby poprawi on płodność?
Wiesiołek poprawia jakość płodnego śluzu.
Bierze się go od pierwszego dnia miesiączki do owulacji 6 kapsułek dziennie (dawka 500 mg)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny słyszałyście może coś o wiesiołku że niby poprawi on płodność?

Wiesiołek poprawia jakość płodnego śluzu.
Bierze się go od pierwszego dnia miesiączki do owulacji 6 kapsułek dziennie (dawka 500 mg)

:-):-):-)dziewczyny SĄ DWIE KRECHY!!!! bardzo słabo widoczna ale jest druuugaaaaaaa!!!!:-):-):-)
tak strasznie się ciesze ale i boję przez te choróbska i leki które brałam w tym cyklu!!! to chyba tak jest że człowiek chciał odpuścić w tym cyklu i jednak się udało - owu musiała być późno.. dzisiaj mam wizytę u gina po południu i wieczorkiem dam wam znać czy wszystko ok.. pewnie bardzo wczesna ciąża ale mam nauczkę z pierwszej ciąży i nie zwlekam ani dnia z wizytą u gina..
ale się cieszę .. aż się poryczałam - tfu tfu żeby tylko wszystko było ok bo pierwsza ciąża to był dramat :-( trzymajcie kciuki proooszę :-(
Gratulacje Kochana, na pewno będzie wszystko dobrze z maluszkiem, daj znać jak po wizycie
nawet nie wiesz jak sie ciesze
myslisz ze bedzie pasowalo? dla przypomnienia foto kieckiZobacz załącznik 599253