reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzięki Ritta:) Nie powiem, bo jak mierzyłam to miałam lekkiego stresa, jutro pewnie będzie jeszcze gorzej:P

Iwonka to widzę, że jednak też masz jeszcze nadzieje na II, myślałam, że odpuściłaś:)) Trzymam kciuki &&&:tak:

dziewczyny SĄ DWIE KRECHY!!!! bardzo słabo widoczna ale jest druuugaaaaaaa!!!! :szok::rofl2::-):-):-)
tak strasznie się ciesze ale i boję przez te choróbska i leki które brałam w tym cyklu!!! to chyba tak jest że człowiek chciał odpuścić w tym cyklu i jednak się udało - owu musiała być późno.. dzisiaj mam wizytę u gina po południu i wieczorkiem dam wam znać czy wszystko ok.. pewnie bardzo wczesna ciąża ale mam nauczkę z pierwszej ciąży i nie zwlekam ani dnia z wizytą u gina..

ale się cieszę .. aż się poryczałam - tfu tfu żeby tylko wszystko było ok bo pierwsza ciąża to był dramat :-( trzymajcie kciuki proooszę :-(

dziewczyny SĄ DWIE KRECHY!!!! bardzo słabo widoczna ale jest druuugaaaaaaa!!!! :szok::rofl2::-):-):-)
tak strasznie się ciesze ale i boję przez te choróbska i leki które brałam w tym cyklu!!! to chyba tak jest że człowiek chciał odpuścić w tym cyklu i jednak się udało - owu musiała być późno.. dzisiaj mam wizytę u gina po południu i wieczorkiem dam wam znać czy wszystko ok.. pewnie bardzo wczesna ciąża ale mam nauczkę z pierwszej ciąży i nie zwlekam ani dnia z wizytą u gina..

ale się cieszę .. aż się poryczałam - tfu tfu żeby tylko wszystko było ok bo pierwsza ciąża to był dramat :-( trzymajcie kciuki proooszę :-(

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA Caroline GRATULACJE !!!!!!

Wszystko będzie dobrze a leki na tak wczesnym etapie na pewno maluszkowi nie zaszkodziły. Kolejna zafasolkowana, ale się cieszę :-)

-caroline- SUPER!!!:-D Gratulacje Kochana, na pewno będzie wszystko dobrze z maluszkiem, daj znać jak po wizycie:))

Widzę, że zaczyna się przedświąteczny wysyp kreseczek:D

Iwonka takie psychologiczne podejście zastosowałaś, oby się udało:-)

caroline gratulacje :tak:nawet nie wiesz jak sie ciesze
Iwonka do tego myslalam o butach cos w ten desen piekne-szpilki-nuda-braz-nowe-roz-40.jpg myslisz ze bedzie pasowalo? dla przypomnienia foto kieckiZobacz załącznik 599253

Załączniki

• piekne-szpilki-nuda-braz-nowe-roz-40.jpg
    piekne-szpilki-nuda-braz-nowe-roz-40.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 98
Ostatnia edycja:
reklama
Tak to na sylwka...a potem w marcu biore udzial w takim malym koncercie charytatywnym i myslalam ze moze na ta okazje tez bedzie dobra.Ja wysokie buty uwielbiam i nie wazne jaka pora roku...wrecz nie lubie sportowego obuwia
Do tego myslalam taka fryzure i powinno byc ok chyba:
piekne-fryzury-slubne-tudziez-fryzury-na-slub-dla-kobiet-45.jpgalbo taka fryzura-slubna-tylko-bez-diademu.jpg

Załączniki

• piekne-fryzury-slubne-tudziez-fryzury-na-slub-dla-kobiet-45.jpg
    piekne-fryzury-slubne-tudziez-fryzury-na-slub-dla-kobiet-45.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 97
  • fryzura-slubna-tylko-bez-diademu.jpg
    fryzura-slubna-tylko-bez-diademu.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć