Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Domka - domyślam się, że o occie to pisałaś jednak do mnie? Dziękuję za rady. Tylko nie wiem jak miałabym wylać ocet na pionowy panel... jak po prostu poleję to wystarczy? Chciałabym przywrócić mu blask.
Katka - trzymam kciuki, daj znać co i jak
Beata - czyli odkładacie staranka? Czy źle zrozumiałam? Kochana, mam nadzieję że będziesz z nami.
Hej, Katka trzymam &&& mocno zaciśnięte Uda się!
Jestem dziś wykończona, mój m. do późna powtarzał materiał, a ja czuwałam kolo niego na kanapie.
Jestem cała połamana. Spałam może z 4-5 godzin
no kochane teraz to już zleci....w piątek w nocy wyjezdzamy dzisiaj ide do lekarza na 12:30 po zwolnienie i mam pare pytan bo niepokoi mnie moja waga...już był przyrost 0,5 a dzisiaj wchodzę na wage a tu znowu spadla...i to 3 kg........to za dużo jak dla mnie już.....nie wiem co robic...nie kontroluje tego... jem normalnie...w zasadzie teraz mniej się ruszam bo większość czasu w domu a nie w pracy...wiec raczej powinno isc w druga strone....ale...brzuszek troszkę wyskoczyl... wczoraj ubieralam jeansy takie dosyć obcisle...no i brzuszek byłtroszkę bo troszkę ale ja już go widziałam Bo mój M. to slepy
Anastazi daj znać jak po lekarzu, co mówił Myślę, że nie masz się czym martwić kochana, w końcu każdy jest inny, może Twój organizm właśnie tak reaguje i sobie radzi Ale dobrze że idziesz sprawdzić, lepiej dmuchać na zimne