reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny, Wasze historie są prześwietne! Od razu mam uśmiech na twarzy z samego rana :tak: Ritta ze swoim szkłem - jesteś bezbłędna kochana :-D a rewelacyjny był tekst, że prezerwatywy to gumy do żucia dla dorosłych :tak:

Jak tam humorki??
Katka - trzymam kciuki za betę. Jedź, skoro tempka wysoko i "ciążowa" to nie ma co gdybać, lepiej wiedzieć ;-)

Mnie dzisiaj z rana czeka całe mnóstwo sprzątania, w końcu Święta idą. Już się zastanawiam jak się wyrobię ze wszystkim przed szkołą. Macie jakiś sposób na nalot z kamienia w łazience? Na panelu prysznicowym... :no:

Fimka na kamien ciepły ocet;-)
Ja tak wc czyszcze,tam fdzie woda najwiekszy osad sie robi. Gotuje ocet w czajniku i wlewam do wc i zostawiam,potem spłukuje. Mam czajnik i wc odkamienione;-)

Tak wogule to czesc;-)

Rita usmialam sie,moja siostra krede jadła i glify przy dzrzwiach i oknach,szklanki zgryzała przy piciu;-)

Jade dzis na zakupy;-) M bede prezent kupowaac;-)

Aschle zamówiłąm te organki za 99.99zł, Jutro mają być;-)

AAA KWASIK:-))

Próbuje ściągnąc córce na tableta POu ale ja ciemnota taka jestem ze szok....strasznie wolno... Moze da sie to zrobic jakos przez kompa i potem na tablet?!

Katka jedz na bete;-)Temp piekna;-) Wogule coś duzo fasolek bedzie takie ładne temp widze;-)

Witajcie dziewczynki,
a mnie zalało 3 dni przed terminem :-((((( i niestety proszę o usunięcie z listy, bo z moimi starankami wszystko się pokiełbasiło :-( może za rok wrócimy do tematu :-(
Będę Was podczytywała i za Wszystkie staraczki i zafoasolkowane będę trzymała &&&&&&&& !!!!!!
Powodzenia dziewczynki!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry