BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Katka testuj jutro z porannego moczu, jak dzisiaj bladzioch to jutro juz powinien byc wyrazniejszy
)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oo to czekaj, czekaj, w razie co jak u mnie nie wyjdzie to chociaz bede sie mogla z Twoich II cieszyc![]()
Jak bedzie taka sama jak dzisiaj albo wyzsza to mozna zatestowacakurat mam 3 testy jeszcze
![]()
Mi moje testy wychodziły z moczu popołudniowego , pierwszy z porannego właściwie nie wyszedł , a potem robiłam z popołudniowego bo moja mama zanim wyszła do pracy to była 12 ,a nie chciałam zostać przyłapana, najlepiej robić co 48 godzin bo tak beta przyrasta tak pisało u mnie na ulotkach , ale ja robiłam chyba dwa dzień po dniu, a miałam i qixa i jakiś bona i pink, bobo-test i pre-test strumieniowe , płytkowe full wypas bladzioch mi wyszedł za drugim razem.
Katka - a to jest bladoróżowe czy taki cień raczej?Ja najpierw miałam cień który zniknął uznałam test za negatywny to był wtorek lub poniedziałek ,a w czwartek zrobiłam drugi i już był różowy bladzioch , w każdym razie trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was wszystkie![]()